Geld Cadeau Inpakken

Inhoudsopgave:

Geld Cadeau Inpakken
Geld Cadeau Inpakken

Video: Geld Cadeau Inpakken

Video: Geld Cadeau Inpakken
Video: 26 EENVOUDIGE MAAR GAVE GESCHENKHACKS DIE JE ZULLEN CHOQUEREN 2024, April
Anonim

Geld is misschien wel een van de meest praktische geschenken voor elke gelegenheid. Het is banaal om ze in een envelop te geven. Versier de verpakking op een originele manier met de voorgestelde ideeën. Op basis daarvan kunt u uw eigen interessante opties bedenken.

Geld cadeau inpakken
Geld cadeau inpakken

Noodzakelijk

  • - bankbiljetten;
  • - geschikte verpakking.

instructies:

Stap 1

Het eenvoudigste idee voor zo'n geschenk zijn edelmetalen munten. Ze kunnen erg duur zijn, maar er zijn opties voor een klein budget. Dergelijke investeringen zijn waardevol omdat de munt als herinnering kan blijven als de held van de gelegenheid hem niet in echt geld wil omzetten. De symboliek op dergelijke producten is gevarieerd: tekens van de dierenriem, steden, regio's. U kunt een munt ophalen waarvan het uitgiftejaar samenvalt met de verjaardag, belangrijke gebeurtenis of het geboortejaar van de jarige.

Stap 2

Stop het geld dat bedoeld is als cadeau, bijvoorbeeld in een portemonnee, fotoalbum, chocoladereep, verstop in een boeket bloemen. Een cadeaubon kan prachtig versierd worden en bijvoorbeeld ingewisseld worden voor een kus van de held van de gelegenheid.

Stap 3

Als de held van de gelegenheid een persoon met humor is, vraag hem dan om een lied te zingen of een rijm te vertellen. De manier van geld geven op de bank kan ook een grap worden. Maak een grappig label, speel het moment van geven op een interessante manier.

Stap 4

De indruk van de manier waarop geld wordt gegeven blijft lang in het geheugen gegrift. Overweeg om een geldboom te overhandigen. Dit vereist een decoratief item, een banzai-boom of iets dergelijks. Lijm het geld met tape op elke tak of blad.

Stap 5

Kinder surprises kunnen ook gebruikt worden als verpakking voor geld. Haal de zoetigheid voorzichtig uit de verpakking. Het chocolade-ei kan met een mes op de naad worden gesneden. Open de plastic container, vervang het speelgoed door een bankbiljet. Leg de stukjes van het chocolade-ei weer in elkaar door met een warme lepel langs het gewricht te gaan. Wikkel het ei in een wikkel. U kunt meerdere eieren in de mand leggen. Mix gouden "kinder surprises" met eenvoudige, laat de held van de gelegenheid het lot voorspellen.

Stap 6

Maak een geldketting of berg bankbiljetten op in een kist.

Aanbevolen: