Hoe De Verjaardag Van Het Bedrijf Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Het Bedrijf Te Vieren?
Hoe De Verjaardag Van Het Bedrijf Te Vieren?

Video: Hoe De Verjaardag Van Het Bedrijf Te Vieren?

Video: Hoe De Verjaardag Van Het Bedrijf Te Vieren?
Video: Gelukkige verjaardag wensen (Tip voor Bedrijven) 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van het bedrijf is het belangrijkste zakelijke evenement, omdat het niet alleen wordt bijgewoond door de medewerkers van het bedrijf, maar ook door partners, klanten en misschien ook door vertegenwoordigers van de media. Dit is een speciale pagina in de geschiedenis van elk bedrijf en de viering moet op het hoogste niveau worden georganiseerd en gehouden.

Hoe de verjaardag van het bedrijf te vieren?
Hoe de verjaardag van het bedrijf te vieren?

instructies:

Stap 1

Denk allereerst goed na over het programma van de toekomstige vakantie, om de aandacht niet te ontnemen en geen enkele werknemer te beledigen. Noem daarom tijdens felicitaties niet alleen de meest succesvolle en getalenteerde, maar vergeet ook niet de rest te steunen.

Stap 2

Ontwerp een script dat rekening houdt met de interesses van alle genodigden. Nodig sterren uit, openbare mensen.

Stap 3

Maak een amusementsprogramma met een doordachte selectie van wedstrijden en quizzen: een komische vragenlijst, een anonieme enquête "Het bedrijf door de ogen van werknemers", "Portret van de chef", waardevolle geschenken aanbieden aan de meest verantwoordelijke medewerkers en kleine cadeautjes voor nieuwkomers, toewijding van nieuwkomers aan de werknemers van het bedrijf.

Stap 4

Wilt u een bedrijfsfeest buiten kantoor houden, kies dan het restaurant, feestzaal, recreatiecentrum of een open ruimte die qua prijs, servicekwaliteit en omvang het beste bij u past.

Stap 5

Overleg met experts over het meest optimale menu dat het beste past bij de smaak van alle gasten.

Stap 6

Zorg voor de aankleding van de kamer of ruimte waar de vakantie wordt gehouden: hang ballonnen op met het bedrijfslogo, plaats grote vazen met bloemen rond de omtrek van de kamer, maak een tentoonstelling met foto's van medewerkers, partners en klanten, producten en belangrijke momenten in het leven van het bedrijf. Het is beter om elke foto in een mooi kader te plaatsen.

Stap 7

Als u een concertprogramma plant, zorg dan voor de technische ondersteuning. Vind experts in licht, geluid en toneel.

Stap 8

Maak tijdens de vakantie foto's en video's. Dit wordt niet alleen opgenomen in de archieven van het bedrijf, maar zal ook lang in het geheugen van de medewerkers blijven.

Stap 9

Het slotakkoord van zo'n zakelijk evenement kan vuurwerk en een kleurrijke lasershow zijn.

Aanbevolen: