Hoe De Braziliaanse Onafhankelijkheidsdag Wordt Gevierd

Hoe De Braziliaanse Onafhankelijkheidsdag Wordt Gevierd
Hoe De Braziliaanse Onafhankelijkheidsdag Wordt Gevierd

Video: Hoe De Braziliaanse Onafhankelijkheidsdag Wordt Gevierd

Video: Hoe De Braziliaanse Onafhankelijkheidsdag Wordt Gevierd
Video: Hele wereld koopt morgen voor 25 euro bitcoin | BTC koers u0026 nieuws vandaag |#489 2024, Mei
Anonim

Onafhankelijkheidsdag in Brazilië behoort tot nationale feestdagen en wordt gevierd met een speciale viering en op grote schaal. Het is niet verrassend dat het de inwoners herinnert aan het moment waarop hun land voor het eerst vrij werd.

Hoe de Braziliaanse Onafhankelijkheidsdag wordt gevierd
Hoe de Braziliaanse Onafhankelijkheidsdag wordt gevierd

September in Brazilië wordt niet alleen gekenmerkt door het begin van de langverwachte lente, maar ook door een zeer belangrijke nationale feestdag - Onafhankelijkheidsdag. Traditiegetrouw wordt het gevierd op 7 september en de inwoners van het land bereiden zich er al lang voor op.

Op deze dag in 1822 hield Brazilië op een Portugese kolonie te zijn en werd uitgeroepen tot een onafhankelijk rijk. Hoewel het werd geleid door de zoon van de Portugese koning Don Pedro I.

Brazilianen hebben vooral respect voor deze vakantie, omdat elk van hen van jongs af aan inherent is aan trots op hun land. Op Onafhankelijkheidsdag werkt bijna niemand in Brazilië, veel winkelcentra en winkels zijn gesloten. En de hoofdstraten van steden zijn geblokkeerd voor het gemak van bewoners die op deze dag lopen.

Op Onafhankelijkheidsdag wordt meestal een plechtige militaire parade gehouden, waarbij de president van Brazilië en alle leden van de regering aanwezig zijn. Soldaten van de zee- en grondtroepen dragen nationale vlaggen en vlaggen van hun militaire scholen door de straten van de stad. De verplichte deelnemers aan de parade zijn acteurs met een donkere huidskleur, gekleed in de nationale kleuren van het land - geel en groen. Ze dansen en zingen nationale liederen. Van 40 tot 50 duizend mensen komen samen om deze plechtige processie te zien plaatsvinden in de hoofdstad van het land - Brasilia.

Op deze dag worden in elk dorp volksfeesten met concerten, wedstrijden, dansen en gekostumeerde optochten van acteurs gehouden. Braziliaanse nationale vlaggen wapperen op elke hoek. En de oevers van Rio de Janeiro zitten vol met vakantiegangers die uit verschillende steden van het land zijn gekomen om te genieten van een vakantie aan de Atlantische kust en de eerste lentedagen. De Onafhankelijkheidsdag eindigt met het traditionele kleurrijke vuurwerk, dat meestal plaatsvindt op het centrale plein van Braziliaanse steden.

Aanbevolen: