Hoe Wordt De Onafhankelijkheidsdag In Oekraïne Gehouden?

Hoe Wordt De Onafhankelijkheidsdag In Oekraïne Gehouden?
Hoe Wordt De Onafhankelijkheidsdag In Oekraïne Gehouden?

Video: Hoe Wordt De Onafhankelijkheidsdag In Oekraïne Gehouden?

Video: Hoe Wordt De Onafhankelijkheidsdag In Oekraïne Gehouden?
Video: Hoe Oekraïense reuzel in pekel te zout 2024, Mei
Anonim

Oekraïne viert Onafhankelijkheidsdag op 24 augustus. Het was op deze dag dat de onafhankelijkheidsverklaring van het land werd opgesteld. Dit is een feestdag die belangrijk is voor elke Oekraïner, in alle steden wordt gevierd en worden felicitaties gehoord.

Hoe wordt de Onafhankelijkheidsdag in Oekraïne gehouden?
Hoe wordt de Onafhankelijkheidsdag in Oekraïne gehouden?

De viering van de eenentwintigste verjaardag van de onafhankelijkheid begint op 23 augustus, op de dag van de staatsvlag van Oekraïne. Op deze dag zullen de staatsvlaggen plechtig worden gehesen in Kiev, Sebastopol, regionale en regionale centra, evenals in andere nederzettingen.

Een verplicht onderdeel van de vakantie is het adres van de president van Oekraïne, Viktor Joesjtsjenko, aan de inwoners van het land op het Onafhankelijkheidsplein ("Maidan Nezalezhnosti"). Het is hier, evenals op Chresjtsjatyk, dat een deel van de feestelijke evenementen zal plaatsvinden: concerten van militaire blaasinstrumenten, optredens van populaire artiesten, de All-Oekraïense parade van geborduurde overhemden (borduurders), waarin vertegenwoordigers van alle regio's in traditionele nationale kostuums zullen deelnemen. Daarnaast zullen er festivals en bloemenwedstrijden, kinderconcerten, tentoonstellingen en verkoop van werken van volkskunstenaars en andere evenementen worden gehouden.

Een belangrijk onderdeel van de Onafhankelijkheidsdag van Oekraïne zal het leggen van bloemen zijn bij de monumenten en monumenten van strijders voor vrijheid en onafhankelijkheid van Oekraïne, uitstekende staatslieden. Er werden vooraf maatregelen genomen om de begraafplaatsen van de strijders voor de onafhankelijkheid van het land, culturele erfgoedsites en monumenten te verbeteren.

De leiders van het land besloten geen militaire parade te houden. De reden was hoogstwaarschijnlijk de hoge kosten van dit evenement. 'S Avonds ontvangen gasten en inwoners van Kiev echter een militair saluut en feestelijk vuurwerk.

Lviv werd gekozen als locatie voor het internationale Britse festival voor elektronische muziek "Godskitchen". Het festival wordt plechtig geopend op 23 augustus om 20.00 uur op het grondgebied van het Arenal Arenal-stadion en zal de hele nacht duren, tot 24 augustus. Bewoners en gasten van de stad kunnen optredens van buitenlandse jeugdgroepen zien.

Aanbevolen: