Aangezien De Onafhankelijkheidsdag Van De Verenigde Staten In Werd Gevierd

Aangezien De Onafhankelijkheidsdag Van De Verenigde Staten In Werd Gevierd
Aangezien De Onafhankelijkheidsdag Van De Verenigde Staten In Werd Gevierd

Video: Aangezien De Onafhankelijkheidsdag Van De Verenigde Staten In Werd Gevierd

Video: Aangezien De Onafhankelijkheidsdag Van De Verenigde Staten In Werd Gevierd
Video: 9. Ongelijkheid in de Verenigde Staten (vwo HC Verlichting 1650-1900) 2024, April
Anonim

De belangrijkste feestdag van de Verenigde Staten is Independence Day, gevierd op 4 juli. Het was op deze dag dat de onafhankelijkheidsverklaring van de Noord-Amerikaanse koloniën werd ondertekend en het land officieel onafhankelijk werd van Groot-Brittannië. In 2012 vierden Amerikanen de 236e verjaardag van dit evenement.

Aangezien de Onafhankelijkheidsdag van de Verenigde Staten in 2012 werd gevierd
Aangezien de Onafhankelijkheidsdag van de Verenigde Staten in 2012 werd gevierd

De Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag is een nationale feestdag die wordt gevierd van de kust van de Golf van Mexico tot de verre uithoeken van Alaska. De viering wordt ook vergezeld door buurland Canada, evenals Guatemala, de Filippijnen en Europese landen. Elke stad streeft ernaar om 4 juli zo interessant mogelijk te vieren, om de vakantie onvergetelijk te maken.

Op 4 juli 2012 werden in bijna elke stad in de Verenigde Staten festiviteiten, parades, concerten en optredens gehouden. Veel Amerikanen picknicken in de boezem van de natuur of vieren thuis vakantie met hun gezin. Patriotten hingen de vlag van de Amerikaanse staat aan de ramen.

Het is vermeldenswaard dat het weer zijn eigen aanpassingen aan de viering heeft gemaakt: vreugdevuren en vakantievuurwerk zijn in veel delen van Colorado verboden vanwege het warme weer en verwoestende branden die sinds mei aan de gang zijn. Daarnaast zijn verschillende andere shows geannuleerd in het Midwesten en noordoosten van het land, evenals hittegolven van 40 graden en zomerorkanen.

De belangrijkste viering werd traditioneel gehouden in Washington. 'S Middags werd de Independence Day-parade gehouden en' s avonds werd een feestelijk concert georganiseerd in het stadscentrum, dat honderdduizenden toeschouwers samenbracht - inwoners en gasten van de stad. Dit concert werd door het hele land live uitgezonden op televisie en internet. President Barack Obama organiseerde een veteranenreceptie in het Witte Huis met de Presidential Marines' Band, barbecues en spelletjes. Vanaf het balkon van het Witte Huis hield de president een plechtige toespraak vol patriottisme.

Veel toeristen worden elk jaar aangetrokken door de demonstratie van het origineel van de Verklaring, die wordt bewaard in het Washington National Archives in een kogelvrije glazen container. De Verklaring wordt ook op andere dagen getoond, maar het is op 4 juli dat acteurs gekleed in 18e-eeuwse kostuums (hemdjes en hoeden) voor bezoekers optreden, een korte uitvoering geven en luid de tekst van de Verklaring voorlezen.

Traditioneel eindigde de feestdag van 4 juli (zoals veel Amerikanen het noemen) met vuurwerk dat bijna elke stad verlichtte. Ook was de avondlucht versierd met vuurwerk boven de slagvelden van de burgeroorlog en de oorlog van 1812.

Aanbevolen: