Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Oefa

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Oefa
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Oefa

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Oefa

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Oefa
Video: Brandnetel - ontzetting film (2016) 2024, April
Anonim

Niet alle inwoners van ons land slagen erin om op reis te gaan voor de nieuwjaarsvakantie. Iemand die niet genoeg tijd heeft vanwege een druk werkschema, zelfs in officiële weekenden, iemand heeft geld, en velen geven er over het algemeen de voorkeur aan om deze vakantie thuis door te brengen. Toch kun je in elke Russische stad, bijvoorbeeld in Oefa, het nieuwe jaar op een leuke en interessante manier doorbrengen. Hoe organiseer je dit?

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Oefa
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Oefa

instructies:

Stap 1

Bepaal met wie je het nieuwe jaar wilt vieren. Het is duidelijk dat je voor een vakantie met kinderen en voor een romantische avond met een geliefde verschillende instellingen en programma's moet kiezen.

Stap 2

Controleer, voordat u een nieuwjaarsprogramma kiest, zelf hoeveel u aan dit evenement wilt besteden. Als je van plan bent om het met vrienden te vieren, moet je ook hun mening hierover weten. De kosten van een kaartje voor een nieuwjaarsbanket in een restaurant in Ufa bedroegen in 2010 gemiddeld 3000-5000 roebel.

Stap 3

Kies een plaats waar u het nieuwe jaar wilt doorbrengen. Als u de sfeer van een traditioneel huisfeest wilt veranderen, is een restaurant of café misschien iets voor u, waarvan vele speciale oudejaarsavonden hebben. Zo herbergt het entertainmentcomplex "Ogni Ufa" drie restaurants, en elk van hen organiseert jaarlijks zijn eigen nieuwjaarsprogramma. En de Tinkoff-bar in Ufa heeft niet alleen voor entertainment gezorgd voor ouders, maar ook voor kinderen met de medewerking van animatoren. Als je een oudejaarsavond bestelt in je favoriete restaurant, ontdek dan wat het menu zal zijn. Vaak worden er belangrijke wijzigingen in aangebracht en, in de verwachting uw favoriete gerechten in een Mexicaans restaurant te proberen, zult u misschien de traditionele Olivier-salade daar op oudejaarsavond serveren.

Stap 4

Als u geïnteresseerd bent in openluchtrecreatie, is er een dergelijke mogelijkheid in Ufa. Het sanatorium Mountain Air, gelegen in de buurt van de stad, organiseert bijvoorbeeld jaarlijks nieuwjaarsbanketten. U kunt het nieuwe jaar zelfs vieren door te skiën in een van de dichtstbijzijnde skigebieden. Als je zin hebt in een lange reis, dan kun je op oudejaarsavond het Bashkiria National Park bezoeken. Er zijn echter recreatieparken in de stad, bijvoorbeeld Lukomorye, waar u een huisje kunt huren om uw feest te organiseren. Accommodatie in een recreatiecentrum kost meer dan een banket in een restaurant, aangezien het verblijfsprogramma is ontworpen voor ten minste twee of drie dagen.

Aanbevolen: