Hoe Installeer Ik Een Kerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Kerstboom?
Hoe Installeer Ik Een Kerstboom?

Video: Hoe Installeer Ik Een Kerstboom?

Video: Hoe Installeer Ik Een Kerstboom?
Video: Kerstboom van fotoplanken | GAMMA 2024, April
Anonim

De kerstboom is een van de onmisbare attributen van de nieuwjaarsvakantie. Als je een keuze hebt gemaakt voor een natuurlijke kerstboom, is het erg belangrijk om de juiste bosschoonheid te kiezen, maar het is net zo belangrijk om deze correct te installeren - het zou jammer zijn als de kerstboom versierd met speelgoed omvalt op de meest ongelegen moment.

Hoe installeer ik een kerstboom?
Hoe installeer ik een kerstboom?

Het is nodig

Planken en houten blokken, een ijzerzaag voor hout, een boor, een hamer, spijkers, schroeven, touw (vislijn); oude bureaustoel

instructies:

Stap 1

De makkelijkste manier om een boom op te zetten is met de boom zelf. Zaag de onderkant van de boom samen met de takken af, draai hem om en gebruik hem in plaats van een kruis. Boor een gat in de uiteinden van de kolf van de kerstboom, steek er een staaf in, waarop je de kerstboom zet. Maak de takken van zo'n geïmproviseerde kruising schoon van naalden en snoei een beetje zodat de boom rechtop staat.

Stap 2

De constructie van de tweede stand bestaat uit vier even grote platen, omgeslagen met spijkers, en twee inzetstukken die een nest vormen voor de boomstam. Nagel een van de inzetstukken met spijkers en zet de tweede vast met een plug op een afstand, afhankelijk van de dikte van de kolf. Zet de kolf vast met een wig.

Stap 3

Je kunt een ander type kruis maken van vier staven. Snijd in het midden van de blokken tot de helft (de breedte van de snede is gelijk aan de breedte van het blok). Verbind de staven in een slot. Maak de steun van het kruis van vier stukken van een dik bord.

Stap 4

In sommige gevallen mag de boom niet op de grond worden geplaatst, maar erover worden gehangen. In de hangende positie kan de boom worden vastgezet met een metalen buis of stok, die tegen de plint rust. Bevestig de buis in een schuine positie met een man in de vorm van een touw of dikke lijn. Hang de boom aan het einde van de buis met de bovenkant van de stam en zorg dat het touw boven het zwaartepunt blijft.

Stap 5

Van een kruisje van een kapotte oude bureaustoel kun je een mooie verrijdbare standaard voor een kerstboom maken. Demonteer de stoel voorzichtig en laat de steun op de zwenkwielen. Gebruik de losgelaten huls als koker voor de boomstam.

Aanbevolen: