Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tomsk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tomsk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tomsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tomsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tomsk
Video: Jackie 8 jaar! Timelaps en verjaardag vieren | Jackies Leuke Dingen💖 2024, April
Anonim

U zult er geen spijt van krijgen als u het nieuwe jaar in Tomsk viert. Deze oude, prachtige stad staat bekend om haar identiteit en gastvrijheid. Hier vindt u entertainment voor elke smaak.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Tomsk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Tomsk

instructies:

Stap 1

Neem deel aan massale festiviteiten in de districten Kirovsky of Sovetsky op de avond van 31 december. Op Frunze Avenue kun je een elegante kerstboom bewonderen, een lust voor het oog met fel speelgoed en kleurrijke lichtjes. Er zijn tientallen locaties in de stad waar bosschoonheden zijn geïnstalleerd, dus je kunt waarschijnlijk gemakkelijk een plek vinden waar je kunt dansen, sneeuwballen of rijden vanaf een besneeuwde berg.

Stap 2

Kijk dan eens bij een van de restaurants in Tomsk. Een rijke tafel is een noodzakelijk attribuut voor het vieren van het nieuwe jaar. Onder de etablissementen die gespecialiseerd zijn in de traditionele keuken van Europese landen, kan men het Merchant House, The Esquire English pub & grill, Rest'o / Resto, Stresa, Vienna Dvor en People's Assembly noemen. Voor de oosterse keuken reserveer je een tafel bij Trash and Glam, Little Asia, Macau Club, Fig of Beijing.

Stap 3

Breng de rest van de avond en oudejaarsavond door in de club. Wil je vakantie vieren in een prettige sfeer, luxe interieur, in een instelling met een uitstekende keuken, ga dan naar het Shalyapin club-restaurant. Tot de aangename verrassingen die u hier te wachten staan, behoren een onvergetelijk showprogramma, een onberispelijke service en geweldige muziek. Het uitgaanscentrum Fakel biedt je meteen alles, want naast de danszaal is er een bowlingbaan en biljarttafels. Voor een vurig jeugdfeest is de Metro-nachtclub geschikt, en voor oudere mensen - Absinthe XXL.

Stap 4

Kom bij na een tumultueuze nacht in een van de stadssauna's. Houd er rekening mee dat dit vooraf moet worden besteld. U kunt uw lichaam verwennen in de sauna's Gloria of Maxim. Verwen uzelf met aromatische kruidenthee, zwem in het zwembad en vergeet natuurlijk niet op te stomen om het nieuwe jaar vernieuwd in te gaan.

Aanbevolen: