Hoe Een Bruiloft Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Vieren?
Hoe Een Bruiloft Te Vieren?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Vieren?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Vieren?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

De bruid en bruidegom bereiden zich met schroom en een speciaal verlangen voor op hun huwelijk om ervoor te zorgen dat alles op het hoogste niveau verloopt. Er zijn verschillende scenario's om deze dag door te brengen, u hoeft alleen maar degene te kiezen die bij uw paar past en organisatorische problemen op te lossen.

Hoe een bruiloft te vieren?
Hoe een bruiloft te vieren?

Het is nodig

  • - trouwringen;
  • - paspoorten;
  • - geschenken voor gasten.

instructies:

Stap 1

Bepaal welke setting het meest plechtige moment van je trouwdag zal zijn. Voorheen was hiervoor een bezoek aan de burgerlijke stand een voorwaarde, maar nu is het mogelijk om daarbuiten handtekeningen te zetten. Deze dienst wordt "exit wedding" genoemd. Hiermee kunt u zich op elke gewenste locatie inschrijven. Neem hiervoor contact op met het vakantiebureau met het verzoek om een registratie ter plaatse voor je te regelen. Natuurlijk kost het een bepaald bedrag, maar als je het kunt betalen, is het de moeite waard om te doen voor een meer ontroerend en romantisch moment van de bruiloft.

Stap 2

Kies een fotograaf om de hoogtepunten van de dag te onthouden. Zelfs als je geen uitbundige bruiloft gaat organiseren, laat goede foto's dan niet aan je voorbij gaan. Bedenk waar in de stad je graag op de foto zou willen. Dit kunnen voor jou memorabele plekken zijn: cafés, steegjes, de dijk, of zelfs een bushalte waar je 's avonds afscheid nam.

Stap 3

Nodig mensen uit je omgeving uit voor een feestelijk diner. Het kan een uitbundig banket zijn of een kleine buffettafel. Stuur vooraf een uitnodiging naar de gasten. U kunt een lijst met gewenste geschenken maken, zodat gasten weten wat ze het beste kunnen geven aan de nieuw gevormde cel van de samenleving. Dit is al een traditie geworden, niet alleen in het buitenland, maar ook in Rusland, dus aarzel niet om over uw wensen te schrijven.

Stap 4

Kies een gastheer voor de avond. Zelfs als u besluit uw bruiloft te vieren met een kleine vriendenkring, is de gastheer niet overbodig. Tijdens het galadiner kan een professional voor gezelligheid zorgen. Grappige wedstrijden en grappen zullen de aanwezigen nog meer opvrolijken en de avond onvergetelijk maken. Let bij het kiezen van een gastheer op de aanbevelingen om u niet te vergissen en nodig een echte professional uit voor uw hoofdvakantie.

Stap 5

Maak souvenirs voor gasten. De meest populaire op bruiloften zijn magneten of kalenders met een foto van het pasgetrouwde stel. Je kunt ook chocolaatjes, mokken en zelfs sjaals als cadeau regelen. Dergelijke originele souvenirs worden door uw dierbaren bewaard als herinnering aan uw trouwdag. Ga na de vakantie op huwelijksreis of besteed gewoon een paar dagen aan elkaar om te wennen aan de nieuwe status en elkaar gelukkige momenten te bezorgen.

Aanbevolen: