Waar Te Gaan Voor Kerstmis In Europa

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Voor Kerstmis In Europa
Waar Te Gaan Voor Kerstmis In Europa

Video: Waar Te Gaan Voor Kerstmis In Europa

Video: Waar Te Gaan Voor Kerstmis In Europa
Video: Europa klaar voor de antichrist 2024, Mei
Anonim

In Europese landen zijn er veel katholieken die Kerstmis vieren op 25 december. Daarom beginnen in bijna alle steden in de winter volksfeesten gewijd aan de viering van Kerstmis vroeg. Een week later komt het nieuwe jaar, dus de steden worden tegelijkertijd versierd voor twee festiviteiten.

Waar te gaan voor Kerstmis in Europa
Waar te gaan voor Kerstmis in Europa

instructies:

Stap 1

Tijdens deze periode heerst er een bijzondere sfeer in Europese landen. Reisorganisaties organiseren rondreizen voor Kerstmis. Elk land heeft zijn eigen tradities en gebruiken. Bij het kiezen van een plek om te gaan voor Kerstmis, moet u in de eerste plaats vertrouwen op uw eigen voorkeuren. We zullen de meest interessante plaatsen uitlichten waar u zich in de winter kunt vermaken.

Stap 2

Frankrijk

De modehoofdstad verrukt met zijn verkoop, vuurwerk en geweldige lichten.

Beeld
Beeld

Stap 3

Tsjechië

Praag is de hoofdstad van het land. Het is een budgetvriendelijke en prachtige plek om Kerstmis te vieren. De stad maakt in deze periode indruk met zijn verlichting. De Russisch sprekende bevolking komt hier heerlijk tot rust, want de menukaart van de restaurants heeft een menukaart in het Russisch. En over het algemeen spreken veel buurtbewoners het.

Beeld
Beeld

Stap 4

Oostenrijk en Duitsland

Theatervoorstellingen, concerten op straat, elk huis in de stad is prachtig versierd voor het nieuwe jaar, warme glühwein, schaatsen op het plein… Naast deze onbetwistbare voordelen kun je hier goede skigebieden bezoeken.

Beeld
Beeld

Stap 5

Finland

Wil je je kinderen een plezier doen? Neem ze mee naar Finland om de Kerstman te zien! Zijn residentie is gelegen in Lapland, dat al open is voor bezoekers!

Beeld
Beeld

Stap 6

Italië of Spanje

In de zuidelijke landen van Europa wordt deze heldere vakantie ook vrolijk gevierd. Alleen is er niet zo'n sneeuwweer.

Beeld
Beeld

Stap 7

Over het algemeen, als je de mooiste plek wilt bepalen om Kerstmis te vieren, koop dan gerust een kersttour door Europa!

Aanbevolen: