Waar Te Gaan Met Kerstmis

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Met Kerstmis
Waar Te Gaan Met Kerstmis

Video: Waar Te Gaan Met Kerstmis

Video: Waar Te Gaan Met Kerstmis
Video: Kinderen voor Kinderen - Niets is cooler dan Kerstmis 🎄 (Officiële Zapp videoclip) 2024, Mei
Anonim

Kerstmis is een heldere vakantie, wanneer sprookjes uitkomen en de meest ongelooflijke wonderen met mensen gebeuren. Zelfs degenen die absoluut onverschillig staan tegenover het christendom voelen de magie van deze winterdagen. Europese en Amerikaanse hoofdsteden veranderen, de inwoners van de Oude en Nieuwe Wereld geven het leeuwendeel van hun spaargeld uit aan geschenken om hun geliefden te plezieren. Niets staat je in de weg en je viert deze vakantie met plezier.

Kerst Tallinn lijkt een sprookjesstad
Kerst Tallinn lijkt een sprookjesstad

Noodzakelijk

  • - repertoire van theaters en concertzalen;
  • - telefoonboek;
  • - computer met internettoegang;
  • - internationaal paspoort;
  • - Schengenvisum;
  • - geld voor een rondleiding en souvenirs.

instructies:

Stap 1

Bedenk dat de christenheid twee kerstdagen viert. In Rusland is het 6-7 januari, in katholieke, protestantse landen - 24-25 december. Op dezelfde decemberdag wordt Kerstmis ook gevierd door sommige orthodoxe denominaties. Kijk dus voordat je een route kiest op welke kalender Kerstmis wordt gevierd in het land waar je heen wilt.

Stap 2

Als je het decennium van de wintervakantie gaat beginnen met katholieke kerst, kijk dan eens naar de Europese landen die grenzen aan Rusland. Inwoners van St. Petersburg gaan tegenwoordig graag naar Finland of Estland, gelukkig kun je er in een paar uur zijn. Tallinn en Helsinki zien er geweldig uit. Maar u moet een paar uur reserveren om de grens over te steken, aangezien Torfyanovka, Brusnichnoye, Svetogorsk en Ivangorod op de pre-vakantiedagen met enige moeite de stroom toeristen aankunnen.

Stap 3

Kerst wordt in Riga heel mooi gevierd. Elk jaar wordt hier het festival "The Way of the Christmas Trees" gehouden. En in Vilnius beginnen de kerstvakanties begin december en eindigen ze met de Drie Koningen, wat op tijd samenvalt met de orthodoxe kerst.

Stap 4

Kerstreizen naar Praag zijn erg populair onder Russische toeristen. Veel reisbureaus bieden hun klanten aan om met kinderen naar de Tsjechische hoofdstad te reizen. Het feestprogramma omvat niet alleen de gebruikelijke straatevenementen in Europa, maar ook concerten en uitvoeringen in bijna alle Praagse theaters en concertzalen. Over het algemeen is elke Europese hoofdstad goed tijdens de kerstvakantie, en overal vind je veel interessante dingen.

Stap 5

Met Kerstmis worden echter niet alleen hoofdsteden getransformeerd. Elke Europese stad biedt haar inwoners en gasten theatervoorstellingen, concerten, festivals. De kerstvakantie in Salzburg laat een onvergetelijke indruk achter. De geboorteplaats van Mozart verrukt reizigers met concerten van klassieke muziek, en je kunt geweldige handgemaakte cadeaus kopen op de lokale markt.

Stap 6

Je kunt orthodoxe kerst vieren in Rusland. In ons land blijft deze feestdag in de eerste plaats een kerkelijke feestdag, maar de laatste jaren is het in de mode gekomen om op kerstdagen sociale evenementen te organiseren. Kijk naar het repertoire van theaters en concertzalen van uw regionale of regionale centrum. Kerstfestivals vinden plaats in veel regio's van Rusland, dus je zult zeker iets interessants voor jezelf vinden.

Aanbevolen: