Wat Te Geven Aan Een Vrouw Die Geen Bontjas Wil?

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Aan Een Vrouw Die Geen Bontjas Wil?
Wat Te Geven Aan Een Vrouw Die Geen Bontjas Wil?

Video: Wat Te Geven Aan Een Vrouw Die Geen Bontjas Wil?

Video: Wat Te Geven Aan Een Vrouw Die Geen Bontjas Wil?
Video: Dit gebeurt er als je een week geen ondergoed draagt 2024, Mei
Anonim

Het is vrij eenvoudig om een origineel en duur cadeau te maken als je weet wat de uitverkorene in het geheim wil (zoals het haar lijkt). Een luxe bontjas is het meest voorkomende cadeau voor geliefde vrouwen. Maar de dame wil hem niet altijd.

Wat te geven aan een vrouw die geen bontjas wil?
Wat te geven aan een vrouw die geen bontjas wil?

Cadeaus voor je geliefde

Een bontjas is natuurlijk een heel goed cadeau, maar het is niet altijd gepast. Misschien heeft je geliefde haar al en niet eens één. Misschien tolereert het meisje ze niet (ja, er zijn vrouwen die geen bontjassen dragen en niet van dit soort kleding houden). In dit geval rijst de vraag, wat moet een vrouw worden gegeven die geen bontjas wil?

Er zijn net zoveel opties als smaken en voorkeuren. Als je weet waar de dame dol op is, kun je een cadeau doen in de vorm van een abonnement voor een jaar om een fitnessclub of solarium, spa of een cursus van een beroemde schoonheidsspecialist te bezoeken. Hoogstwaarschijnlijk zal de vrouw je dankbaar zijn, hoewel er mensen zijn die hier niet blij mee zijn. Ze kunnen beledigd zijn dat ze niet als perfect worden beschouwd en bieden daarom aan om hun uiterlijk tot het ideale te brengen.

Er zijn echter maar een paar van zulke dames, de rest gaat graag naar een club, solarium of naar een schoonheidsspecialiste, vooral omdat de diensten al zijn betaald.

Gegraveerde sieraden kunnen een ideaal cadeau zijn. Het is niet eens nodig om hele dure sieraden te kopen, het belangrijkste is dat ze origineel zijn en gegraveerd zijn met de uitdrukking van je liefde of de initialen van je geliefde.

Een avond in een restaurant en je uitvoering van liedjes of gedichten zal een onvergetelijk cadeau zijn, maar als je een "beer op je oor hebt getrapt", kun je een zanger bestellen. Geloof me, het feit dat ze verlost is van koken en geniet van een aangename vakantie ter ere van haar is een prachtig cadeau.

Een luxe boeket van je favoriete bloemen, aan het eind van de avond bezorgd door een koerier, wordt een vuurwerk van de zintuigen.

Cadeaus voor mama en vriendinnen

Een cadeau voor mama wil het altijd speciaal maken. Een favoriet boeket bloemen en een doos dure parfum, een nieuwe wasmachine met droogfunctie, een cosmetische crème, een luxe gebreide sjaal zijn perfect. Elk geschenk dat door kinderen wordt gemaakt, is een feestdag en vreugde, omdat ze zal weten dat ze niet wordt vergeten, zelfs niet nadat ze naar volwassenheid en het uiterlijk van haar huis is vertrokken.

Het is gemakkelijk om cadeaus voor mama te maken, geef gewoon geen banale pannen en schalen. Als je al hebt besloten om je moeder servies te geven, laat het dan een exclusieve vaas zijn, kristal en zilver. Mogelijk: een nieuwe telefoon, laptop of theaterkaartjes voor een heel seizoen met haar favoriete acteurs.

Het is niet zo moeilijk om cadeaus voor een vriend te kiezen, vooral als je al heel lang vrienden bent. Als je inkomen iets hoger is dan het inkomen van je vriendin, geef haar dan cosmetica, een blouse van een modemerk in je favoriete kleur, parfum of horloges, en handgemaakte zeep. Een envelop met geld is misschien gepast, maar het spreekt van de schaarste van je verbeelding, dus ga van tevoren met haar door de boetieks en merk op wat haar een beetje aantrok en van streek maakte, in de zin dat deze aankoop voorlopig moet worden uitgesteld.

Denk creatief en weet dat het belangrijkste in elk geschenk aandacht is en het vermogen om het te presenteren, om mensen naast je gelukkig te maken.

Aanbevolen: