Wat Een Vrouw 30 Jaar Te Geven?

Inhoudsopgave:

Wat Een Vrouw 30 Jaar Te Geven?
Wat Een Vrouw 30 Jaar Te Geven?

Video: Wat Een Vrouw 30 Jaar Te Geven?

Video: Wat Een Vrouw 30 Jaar Te Geven?
Video: Ik wou dat ik dit 30 jaar eerder had ontdekt! Wow, mijn leven is zo veranderd! 2024, Mei
Anonim

30 jaar is voor sommigen veel, voor anderen te weinig. In ieder geval is dit het tijdperk waarin er al ervaring en enkele prestaties achter de rug zijn, en er veel plannen en verlangens in het verschiet liggen. Een cadeau voor een meisje moet origineel zijn, want schattige snuisterijen zijn al frivool.

Wat een vrouw 30 jaar te geven?
Wat een vrouw 30 jaar te geven?

Veel meisjes zijn gevoelig voor hun leeftijd, dus je hoeft er in geen geval nog een keer aan te herinneren. Vergeet ansichtkaarten met cijfers en taarten met jubileuminscripties, je moet ook geen grappen maken in je felicitaties: "Je bent weer 18."

Verstandig een cadeau kiezen

Een cadeau voor een meisje van 30 jaar zou haar ervan moeten overtuigen dat deze jaren niet voor niets zijn geweest, dat ze veel heeft bereikt, maar dat er tegelijkertijd nog veel interessante dingen in het verschiet liggen en dat het leven nog maar net begint.

Geef geen sieraden, cosmetica of parfums als je de smaak van het meisje niet kent. Praktische geschenken zoals huishoudelijke apparaten, servies en beddengoed mogen niet worden aangeboden. Het is saai en oninteressant. Als laatste redmiddel kunt u een certificaat doneren aan de winkel. Betere focus op de jeugd, schoonheid en charme van het meisje. Het is altijd aangenaam op elke leeftijd. En vergeet de bloemen niet!

Wat is het om te geven?

Een universeel geschenk dat de meeste vrouwen zal aanspreken, is een certificaat voor een schoonheidssalon, spa of cosmeticawinkel. Zelfs als de jarige niets nodig heeft, zal het voor haar prettig zijn om zichzelf nog eens te verwennen.

Als een zakenvrouw een verjaardag heeft, moet het geschenk haar status benadrukken. Dit kan een dure leren agenda, visitekaartjeshouder, tablet of een map voor autodocumenten zijn.

Geef een thema cadeau voor een meisje met een hobby. Voor een liefhebber van borduren - een nieuw patroon en een set draden, voor een bloemist - een orchidee of een exotische plant. U kunt een taart bestellen met een ongebruikelijk ontwerp, bijvoorbeeld in de vorm van een bloemenmand of een boeket in de vorm van een vorm.

U kunt ook een portret van een meisje bestellen dat naar een foto is geschilderd of op canvas wordt afgedrukt. Handbeschilderde zijden sjaal is niet alleen een origineel cadeau, maar zal je ook constant aan de schenker herinneren.

Rek je geheugen uit en denk aan waar het feestvarken van droomde, maar ze had spijt van de tijd of het geld. Visagist cursussen, fotografie of kooklessen, misschien een huisdier van een bepaald ras - dit zal niet alleen een geschenk zijn, maar ook een aangename verrassing, omdat je haar verlangen herinnert.

Ben je uitgenodigd als onderdeel van een groot gezelschap, vouw dan ergens een kaartje en laat het zien. Bijvoorbeeld voor de nieuwjaarsvakantie in Europa of het Tulpenfestival in Amsterdam. Toegegeven, deze optie is geschikt voor gratis meisjes.

Een andere cadeau-optie is een fotosessie. Geef de jarige de kans om zich een ster te voelen, bestel een professionele fotograaf als het feest is gepland in een restaurant of café, waar het meisje er zeker prachtig uit zal zien. Naast emoties en herinneringen zal ze prachtige foto's hebben van het feest.

Aanbevolen: