Hoe Maak Je Een Schrikkeljaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Schrikkeljaar?
Hoe Maak Je Een Schrikkeljaar?

Video: Hoe Maak Je Een Schrikkeljaar?

Video: Hoe Maak Je Een Schrikkeljaar?
Video: Excel - Jaar- en weekplanning 2024, April
Anonim

Er wordt aangenomen dat een schrikkeljaar speciaal is vanwege de verlenging met één dag. Maar als hij er niet naar kijkt, geniet hij van de bekendheid die bijgeloof hem voorspelt.

Hoe maak je een schrikkeljaar?
Hoe maak je een schrikkeljaar?

instructies:

Stap 1

Schrikkeljaar spreekt tot de verbeelding van veel mensen. Sommigen geloven dat hij alleen maar problemen brengt. Anderen daarentegen noemen schrikkeljaren de gelukkigste in het leven. Dus wie heeft er gelijk? Het huidige 2012 is het jaar van de Draak, de tijd van sprookjes. Dit mythische dier vervult wensen. Daarom kan een schrikkeljaar ook niet slecht zijn. De eenzamen zullen hun zielsverwanten ontmoeten; degenen die van een huis hebben gedroomd, zullen onderdak boven hun hoofd krijgen; die van een carrière droomde, de carrièreladder zal bestijgen. Over het algemeen wordt verondersteld dat de huidige tijd geweldig is.

Stap 2

Er zijn veel tegenstrijdigheden langs de weg van onderzoek. Er zijn redenen waarom een schrikkeljaar als een slecht jaar wordt beschouwd. Het eerste en belangrijkste bijgeloof is dus dat je in deze periode niet kunt trouwen. Er wordt aangenomen dat een huwelijk dat in een schrikkeljaar is aangegaan niet gelukkig zal zijn: het zal uit elkaar vallen, misgaan, de jongeren zullen niet met elkaar overweg kunnen. In feite is er geen statistisch bewijs voor dergelijk bijgeloof (d.w.z. in schrikkeljaren komen echtscheidingen niet meerdere keren vaker voor dan in gewone jaren). En daarom moeten pasgetrouwden niet bang zijn. Dus als je in 2012 wilt trouwen, negeer dan de borden.

Stap 3

Er is nog een bijgeloof dat zegt dat alle problemen in een schrikkeljaar komen. Ook hiervan is geen statistische bevestiging. Psychologen merken op dat een persoon zichzelf inspireert dat er in deze periode iets ergs moet gebeuren. Waardoor allerlei problemen ontstaan. Als je je niet speciaal concentreert op het feit dat het jaar een schrikkeljaar is, dan gaat het voorbij zoals iedereen (er zullen zowel goede als minder goede dagen zijn - dit kan niet worden vermeden).

Stap 4

De meest merkwaardige voorspelling voor een schrikkeljaar is een rel uit de natuur. Er worden in deze periode verschillende rampen verwacht op basis van oud bijgeloof. Maar in dit geval zijn er inconsistenties. Neem bijvoorbeeld vorig jaar. Hoeveel natuurrampen zijn er alleen al in Japan gebeurd! En 2011 was geen schrikkeljaar. Daarom moet je bijgeloof niet serieus nemen. Een schrikkeljaar moet worden begroet met hoop op het beste, verwacht iets goeds en vriendelijks, en alles zal geweldig zijn met jou.

Aanbevolen: