Hoe Maak Je Een Goedkope Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Goedkope Verjaardag
Hoe Maak Je Een Goedkope Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Goedkope Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Goedkope Verjaardag
Video: 33 GOEDKOPE MAAR VERBAZINGWEKKENDE DOE-HET-ZELFIDEEËN OM JE ER COOL UIT TE LATEN ZIEN 2024, Mei
Anonim

Verjaardag voor de deur, en er is nog maar weinig geld in je portemonnee? Een uitstekende reden om uw vakantie op een ongewone manier te organiseren, met fantasie en vonk! En plechtige gebeurtenissen in een pompeus restaurant met een stel gasten en een toastmeester kunnen voor een andere gelegenheid worden achtergelaten. Er zijn immers veel manieren om je verjaardag op een leuke, creatieve en goedkope manier te vieren.

Hoe maak je een goedkope verjaardag
Hoe maak je een goedkope verjaardag

instructies:

Stap 1

Regel een "jeugdvakantie" voor jezelf en je vrienden - nodig iedereen uit voor het circus. Dit is een van de goedkoopste entertainment, tickets kosten vanaf 300 roebel. Trakteer de gasten tijdens de pauze op een milkshake en gebak, en maak na afloop van de show een foto met het hele gezelschap terwijl ze een tijger en clowns met rode neus knuffelen.

Stap 2

Verwijder de sauna voor 2-3 uur. De gemiddelde kosten van een uur zijn 1000 roebel. Te veel eten in de sauna is schadelijk, dus neem een lichte en goedkope snack mee. Bestel meer thee en koop koud bier als sterke drank. U hoeft geen geld uit te geven aan avondhaar en make-up. En in het zwembad kunnen leuke prijsvragen worden georganiseerd.

Stap 3

Nodig je vrienden uit in de bioscoop voor een ochtend- of middagshow. Bioscoopkaartjes zijn rond deze tijd meestal goedkoper en het is onwaarschijnlijk dat popcorn en Coca-Cola-lekkernijen uw portemonnee raken. Kies een komedie of een grappige cartoon. Samen met dierbaren wordt het kijken naar de avonturen van personages op het scherm leuker en leuker.

Stap 4

Laat je vrienden weten dat je budget uit zijn voegen barst en vraag ze om feestmaaltijden of -drankjes als cadeau mee te nemen. Spreek gewoon van tevoren af wie wat meeneemt. Sommige van je vrienden komen met een taart die ze zelf hebben gemaakt, iemand bestelt pizza in de dichtstbijzijnde pizzeria - alles komt op tafel! Hierdoor wordt het voor jou goedkoop en probleemloos en hoeven gasten niet te puzzelen welk cadeau ze moeten kiezen.

Stap 5

Reserveer meerdere bowlingbanen. De prijs van entertainment is vanaf 500 roebel per nummer per uur. Het enige dat overblijft is het organiseren van een wedstrijd met prijzen voor een kampioensplaats, het kopen van bier en een lichte snack - en ga je gang, vier een gokverjaardag!

Stap 6

Ga naar de natuur. U hoeft geen geld uit te geven aan een feestelijke outfit en dure champagneglazen. Wegwerpservies en papieren servetten zien er geweldig uit op een picknick. Je kunt het vlees voor kebabs zelf marineren, en voor de kebabs is het voldoende om wat groenten en kruiden te kopen - hier is een feestelijke buffettafel! Het blijft alleen om buitenactiviteiten te bedenken - en het succes van de verjaardag is gegarandeerd zonder speciale kosten!

Aanbevolen: