Hoe De Peetdochter Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Peetdochter Te Feliciteren?
Hoe De Peetdochter Te Feliciteren?

Video: Hoe De Peetdochter Te Feliciteren?

Video: Hoe De Peetdochter Te Feliciteren?
Video: Jarige Jan Boskamp over boek: 'Wilde er niks mee te maken hebben' 2024, Mei
Anonim

De meter is de tweede moeder voor het kind en een graag geziene gast in huis, want ze brengt altijd wel wat lekkers en speelgoed mee. Natuurlijk is het handig om je peetdochter te feliciteren met alle feestdagen. Maar allereerst moet de meter de verjaardag van haar "afdeling" onthouden.

Hoe de peetdochter te feliciteren?
Hoe de peetdochter te feliciteren?

instructies:

Stap 1

Als u het zich niet meer precies herinnert, zoek dan uit wanneer de peetdochter Angel Day heeft, dat wil zeggen de dag van de heilige, wiens naam haar werd gegeven bij de doop. Meestal is dit de dag van de doop of een dag niet ver daarvandaan waarop deze heilige naam wordt aanbeden. U kunt deze informatie hier vinden

Stap 2

Koop zeker een interessant cadeau voor je peetdochter. Het kan speelgoed zijn of een kledingstuk. Natuurlijk moet je rekening houden met de leeftijd en interesses van je peetdochter, want het belangrijkste is dat het geschenk het jonge feestvarken moet interesseren en gelukkig maken.

Stap 3

Ga winkelen. Je vindt er alles in: van een boek met vrolijke plaatjes en applicaties tot een kinderspel dat het hele gezin kan spelen. Als u een familiespel geeft, geeft u het kind daarmee extra communicatie met de ouders. En als je besluit om voor kleding te kiezen, probeer dan te raden met de maat. Beter nog iets meer kopen, dan zal het meisje je cadeau zeker gebruiken.

Stap 4

Vergeet niet om wat snoep te halen. Als je de smaak van de jarige niet zo goed kent, koop dan verschillende soorten snoep of melkchocolade. En als je niet krap bij kas zit, bestel dan een taart bij een banketbakkerij. Het is mogelijk om schattige afbeeldingen op de taart te maken in de vorm van dieren, sprookjesfiguren, speelgoed. Meestal wordt een catalogus met foto's verstrekt. Onder hen kunt u de meest levendige tekening kiezen die past bij het karakter van het kind. Als je met zo'n taart op bezoek bent gekomen, zul je zeker vreugde en dankbaarheid zien in de ogen van je peetdochter.

Stap 5

Als je een creatief persoon bent, bereid dan een feestelijk programma voor je peetdochter voor met grappige rijmpjes en grappige competitieve spelletjes. U kunt spelscripts op internet vinden of het amusement van uw kinderen onthouden. Het zal heel interessant zijn voor kinderen, omdat moderne kinderen weinig weten over de spellen die de volwassenen van vandaag urenlang zouden kunnen spelen.

Stap 6

Neem het op tegen de meerkleurige verf voor de feestdagen die is ontworpen om op het lichaam te schilderen. Kinderen kunnen hun favoriete afbeeldingen op hun wangen en handen tekenen. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen aan zo'n plezier kunnen deelnemen. Vooral de kinderen zullen blij zijn als de ouderen een bloem of een vlinder op hun gezicht mogen tekenen. Dergelijke vakanties zullen door het meisje nog vele jaren worden herinnerd, en ze zal haar peettante altijd warm herinneren.

Aanbevolen: