Zo Vermaak Je Je Kind In De Zomer

Inhoudsopgave:

Zo Vermaak Je Je Kind In De Zomer
Zo Vermaak Je Je Kind In De Zomer

Video: Zo Vermaak Je Je Kind In De Zomer

Video: Zo Vermaak Je Je Kind In De Zomer
Video: Schildpad Zoekt Een Huis - luisterboek voor kinderen vanaf twee jaar. 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk voor een modern kind om een verlangen naar een actieve levensstijl bij te brengen. Tv en computerspelletjes hebben de fysieke bewegingen van iemand vervangen, en tegelijkertijd de aandacht en zorg van ouders. De zomer is de beste tijd om de situatie de andere kant op te draaien, wat nuttiger is voor de fysieke en psychologische toestand van het kind. Ouders moeten op zijn minst een paar manieren kennen om hun kind in de zomer te vermaken, zodat hij fysiek actief en gezond opgroeit.

Zo vermaak je je kind in de zomer
Zo vermaak je je kind in de zomer

instructies:

Stap 1

Mis het volgende weekend niet in uw werkschema om ze buiten door te brengen, in het stadspretpark, wandelen langs interessante plekken in uw omgeving, skaten met uw kind, op draaimolens, bezoek de stadsdierentuin.

Stap 2

Schrijf uw kind in op de kinderafdeling om aanwezig te zijn als u aan het werk bent. In de zomer is het wenselijk dat coaches en docenten meer buitenactiviteiten met kinderen doen.

Stap 3

Maak samen met je kind een mooie vlieger en vlieg ermee naar buiten bij winderig weer. Als je meerdere kinderen hebt, regel dan een wedstrijd tussen hen die de vlieger mooier maken en vliegen. De winnaar krijgt een leuke prijs.

Stap 4

Op de datsja kunt u uw kind vermaken met een spelletje, bijvoorbeeld een schat. Bovendien moet je de schat van tevoren verbergen, bijvoorbeeld in de holte van een boom. En maak op verschillende plaatsen cijfertekens zodat het kind hem kan vinden volgens de aanwijzingen.

Stap 5

Koop goedkope, maar zeer noodzakelijke dingen voor het kindervermaak buiten de stad in de kinderwinkel. Het kunnen zeepbellen zijn, badminton, ballonnen, een boot om op het water te lanceren, een bal, een springtouw. Doe mee aan het plezier van het kind.

Stap 6

Ga in de zomer zeker met het hele gezin naar het bos, waar je je kind veel interessante dingen over flora en fauna kunt vertellen, leer kamillekransen weven. Je kunt samen een boom planten in het bos, dan wandelen en kijken hoe hij wortel heeft geschoten en zich ontwikkelt.

Stap 7

Maak samen met je kind een huisvijver in het land. Laat de baby je hier actief bij helpen. Om dit te doen, kun je een grote trog in het midden van het terrein plaatsen en er rubberen kikkers in laten lopen, plastic vissen erin, stenen plaatsen. Als je levende dieren uit een echte vijver kunt geven, zal het kind dubbel geïnteresseerd zijn.

Stap 8

Er zijn zomerschool- en plattelandsvakantiekampen voor schoolkinderen. Probeer minstens één keer per zomer een kaartje te kopen voor zo'n kamp waar het kind actief buiten kan zijn, leeftijdsgenoten kan ontmoeten en deel kan nemen aan interessante activiteiten.

Aanbevolen: