Vakantie In Het VK

Inhoudsopgave:

Vakantie In Het VK
Vakantie In Het VK

Video: Vakantie In Het VK

Video: Vakantie In Het VK
Video: MET VRIENDIN OP VAKANTIE VOOR HET EERST! 2024, Mei
Anonim

Veel vakanties in Groot-Brittannië vallen samen met Russische. Maar het feest is heel anders. Aan het voorbeeld van verschillende belangrijke data van de Britten kan men het fundamentele verschil begrijpen.

Vakantie in het VK
Vakantie in het VK

instructies:

Stap 1

Kerstmis-

In tegenstelling tot Rusland viert Engeland deze feestdag op 25 december. Net als bij ons wordt er een kerstboom geplaatst. Het moet klein van formaat zijn en in de hoofdruimte. Het huis is vaak versierd met hulst, waarvan volgens de legende de kroon van Jezus Christus is gemaakt. Boven de ingang van de kamer wordt een maretakkrans gehangen, waaronder het gebruikelijk is om te kussen. De Britten geven de voorkeur aan een feestelijke kalkoen als traktatie. De volgende dag gaat de vakantie verder. Nu zouden vrienden en familieleden op bezoek moeten komen om geschenken uit te wisselen. Het is ook nodig om alle werknemers te feliciteren, bijvoorbeeld de postbode en de vuilnisman.

Stap 2

Pasen

Vakanties in Groot-Brittannië zijn altijd vol toewijding. Dus april Pasen wordt hier overal gevierd. Net als in Rusland is het in Engeland gebruikelijk om eieren te schilderen. Bovendien moet iedereen op deze dag de kerk bezoeken, ook al heeft hij er niet eens aan gedacht om het het hele jaar voor Pasen te doen. De vakantie gaat de volgende dag verder, genaamd "Memorial Monday".

Stap 3

Koninginnedag

Zo'n feestdag kan er in Rusland niet zijn. Maar op 21 april vieren alle Britten Elizabeth met een stormachtig feest. Overal dondert vuurwerk en de straten veranderen in een paradestoet. Deze Britse feestdag wordt beschouwd als een van de belangrijkste van het jaar.

Stap 4

1 mei

Natuurlijk heeft deze dag niets te maken met de vakantie van de arbeiders. Voor de Britten is het een lentefeest. Op 1 mei verlaten de Britten de stad, waar sportwedstrijden worden gehouden. Aan het eind van de dag wordt de meikoningin gekozen uit de jonge meisjes. Haar prijs is een krans van lentebloemen.

Stap 5

Guy Fawkes dag

Deze dag wordt geassocieerd met de "buskruit-samenzwering" die 400 geleden plaatsvond tegen de koninklijke familie. Guy Fawkes zou de koets van de koning opblazen, maar hij werd op het laatste moment gevangengenomen. Deze redding wordt op 5 november in het moderne Engeland gevierd door de verbranding van Fox, gevolgd door een nachtelijk vuurwerk.

Stap 6

Klaproosdag

Deze feestdag, die in Groot-Brittannië wordt gevierd, is te vergelijken met de onze op 9 mei. Alleen hier vindt de viering plaats in november en worden zij herdacht die in twee werelden stierven. Deze dag dankt zijn naam aan de frequente dood van soldaten in de papavervelden. Overal wonen mensen herdenkingsplechtigheden bij.

Aanbevolen: