Hoe Een Afstudeeropdracht Op De Basisschool Uit Te Voeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afstudeeropdracht Op De Basisschool Uit Te Voeren?
Hoe Een Afstudeeropdracht Op De Basisschool Uit Te Voeren?

Video: Hoe Een Afstudeeropdracht Op De Basisschool Uit Te Voeren?

Video: Hoe Een Afstudeeropdracht Op De Basisschool Uit Te Voeren?
Video: Te veel TOETSEN op jouw school? | De waarheid over SCHOOLSTRESS 2024, Mei
Anonim

Als de beginfase van het schoolleven eindigt, wil ik dat met heel veel plezier en in een ontspannen sfeer vieren. Er is tenslotte veel nieuws en moeilijks in het verschiet, maar voor nu moet je ontspannen en goed uitrusten op de dag van het afstuderen van de basisschool.

Hoe een afstudeeropdracht op de basisschool uit te voeren?
Hoe een afstudeeropdracht op de basisschool uit te voeren?

Noodzakelijk

Certificaten, cadeaus voor spelletjes en quizzen, galadiner, muziek

instructies:

Stap 1

De belangrijkste helden van de gelegenheid zijn de studenten. Daarom is deze vakantie in de eerste plaats voor hen en moet er rekening worden gehouden met hun belangen. Basisschoolleerlingen zijn erg mobiel, wat betekent dat er meerdere buitenspellen, prijsvragen en quizzen moeten worden gehouden. Maar geef de kinderen eerst een erecertificaat voor het voltooien van de basisschool. Het evenement ziet er bijzonder plechtig uit als de rode loper in de aula wordt uitgespreid en de studenten onder muzikale begeleiding naar het podium worden geroepen.

Stap 2

Na het officiële deel van het programma kunnen leerlingen worden uitgenodigd om deel te nemen aan sprookjesspellen. Laat de leraren zich verkleden als sprookjeshelden en passende spelletjes doen. Dus als we de huiscartoon over Winnie de Poeh als basis nemen, dan zal de leraar die de uil personifieert quizzen doen over vindingrijkheid en logisch denken. Als we uitgaan van een Amerikaanse tekenfilm met de held van de Tijger als basis, dan zou dit personage moeten zorgen voor het uitvoeren van buitenspellen, zoals rennen in zakken, hoogspringen en dergelijke.

Stap 3

Kinderen zijn dol op dansen, dus je kunt niet zonder disco. Laat de leerlingen verschillende bewegingen van een dans oefenen en hun vaardigheden demonstreren. Een muziekleraar kan optreden als DJ op het evenement, die tijdens de disco verzoeken van kinderen voor hun favoriete composities zal accepteren.

Stap 4

Een feestelijke tafel met je favoriete gerechten en kinderchampagne vormen de logische afsluiter van het eindexamenprogramma van de basisschool. Je kunt een opdracht geven zodat elke leerling een favoriet gerecht meeneemt waar hij zijn vrienden op trakteert. Natuurlijk zullen de ouders waarschijnlijk koken. Maar tenslotte verbiedt niemand kinderen om al hun mogelijke hulp te bieden. Vergeet niet de juiste decoratie van de kamer waar het bal zal worden gehouden. Laat het ballonnen, kerstversieringen en meer zijn.

Aanbevolen: