Hoe Vier Je 8 Maart In Groep 8

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 8 Maart In Groep 8
Hoe Vier Je 8 Maart In Groep 8

Video: Hoe Vier Je 8 Maart In Groep 8

Video: Hoe Vier Je 8 Maart In Groep 8
Video: Podcast - 8 maart 2021: Hoe kun je de Bitcoin-prijs voorspellen? 2024, Mei
Anonim

Op 8 maart wil elke vrouw en elk meisje omringd zijn door aandacht, liefde en zorg. Als je ervan droomt je klasgenoten te feliciteren met deze vakantie, is het ongebruikelijk, leuk, interessant, en begin dan van tevoren met het opstellen van het evenementscript, zodat je tijd hebt om geschenken met je eigen handen te kopen of te maken, om concertnummers voor te bereiden.

Hoe vier je 8 maart in groep 8
Hoe vier je 8 maart in groep 8

instructies:

Stap 1

Kies een locatie voor het feest. Als je besluit om de vrouwelijke helft te vieren in de aula van de school of in je klas, dan moet je van tevoren sieraden maken.

Stap 2

De kamer kan worden versierd met bloemen, slingers, een tentoonstelling van handwerk en handwerk voor meisjes. Dus je kunt hun capaciteiten, zuinigheid, nauwkeurigheid benadrukken.

Stap 3

Koop ballonnen, blaas ze op en schrijf er felicitaties en woorden van bewondering op. Je kunt nog interessanter doen: schrijf notities met wensen, rol ze in een koker en stop ze in balletjes. Blaas vervolgens op. Je kunt wedstrijden met ballen bedenken, bijvoorbeeld aanbieden om ze op snelheid te laten barsten zonder je handen te gebruiken, of in paren dansen, de bal bij elkaar houdend zonder je handen te gebruiken. Wanneer de ballon barst, nodigt u de meisjes uit om de wensen van de notities hardop voor te lezen.

Stap 4

Ontwerp een feestelijke muurkrant voor klasgenoten. Plak foto's van meisjes op elkaar en vraag elke jongen in de klas om mooie woorden voor hen te schrijven. In dit nummer van de muurkrant kunt u ook informatie plaatsen over het ontstaan van de feestdag op 8 maart.

Stap 5

Bereid van tevoren een traktatie voor. Natuurlijk kunt u een verjaardagstaart bestellen en kant-en-klare maaltijden kopen. Maar het zal voor meisjes veel prettiger zijn om te horen dat je het hebt geprobeerd en dat alles door jouw handen is voorbereid.

Stap 6

Het concertprogramma moet wedstrijdtaken combineren met het uitvoeren van liedjes, gedichten en een disco.

Stap 7

Natuurlijk kun je een wedstrijd "Kom op meiden" organiseren voor klasgenoten en ze uitnodigen om een tijdje een aantal taken uit te voeren (aardappelen schillen, een knoop aannaaien) om hun vaardigheden te demonstreren. Maar het zal voor hen op deze dag veel aangenamer zijn om zich prinsessen te voelen, dames van het hart. Daarom, als je je kleedt in een ridderpantser, een komisch riddertoernooi organiseert, je vrouw van het hart kiest en een eed van trouw aan haar aflegt, zoals in het werk van Cervantes, dan kun je ze natuurlijk aangenaam verrassen.

Stap 8

Kondig vervolgens het begin van het bal aan en nodig de meisjes uit om te dansen.

Stap 9

Ga door met het houden van wedstrijden tussen de dansen door en vergeet niet om de winnaars te belonen met kleine aandenkens.

Aanbevolen: