Hoe De Tweede Verjaardag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tweede Verjaardag Te Vieren?
Hoe De Tweede Verjaardag Te Vieren?

Video: Hoe De Tweede Verjaardag Te Vieren?

Video: Hoe De Tweede Verjaardag Te Vieren?
Video: 🎉ZARA'S 2e VERJAARDAG! 🎈 2024, April
Anonim

De tweede verjaardag van een kind vieren is niet zo eenvoudig, het is belangrijk om de vakantie goed te plannen. Het kind is al oud genoeg om de vakantieattributen te begrijpen en te waarderen, maar hij kan nog niet goed spelen, communiceren, speelgoed delen, en een te groot gezelschap en vreemden kunnen hem bang maken.

Hoe de tweede verjaardag te vieren?
Hoe de tweede verjaardag te vieren?

Noodzakelijk

  • - Goed bedrijf;
  • - Een beloning;
  • - versieringen (ballonnen, slingers);
  • - geschenken;
  • - vakantieprogramma en gefeliciteerd.

instructies:

Stap 1

Zoek goed gezelschap voor je kleintje. Het kunnen crèchevrienden, zandbakvrienden of kleine broertjes en zusjes zijn. Natuurlijk gaan kleine kinderen met hun ouders mee, dus zorg niet alleen voor vermaak voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Organiseer geen uitbundig feest met een groot aantal gasten - om de baby zich gelukkig te laten voelen, zijn twee of drie kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd voldoende.

Stap 2

Bepaal wat voor jou het handigst is - ga naar een van de kinderanimatiefaciliteiten of organiseer thuis een viering van het tweede jaar (in dit geval moet je zelf koken, opruimen en afwassen). In het eerste geval, ontdek vooraf het schema, de prijzen, besteltafels, selecteer het menu en de decoratie.

Stap 3

Houd er rekening mee dat tweejarigen kunnen worden geïntimideerd door animators, levensgrote poppen en clowns. Als je besluit om dergelijke diensten te bestellen, zorg er dan voor dat de acteurs weten hoe ze met baby's moeten werken (vraag bijvoorbeeld om video's van dergelijke evenementen, lees recensies). Het beste van alles, als iemand van je kennissen verandert in een clown of een grappig personage, zodat het kind er altijd voor kan zorgen dat er niets ergs is.

Stap 4

Als de vakantie in een appartement wordt gehouden, bereid deze dan van tevoren voor. Verwijder alle breekbare en waardevolle voorwerpen, versier kamers met ballen en slingers. Bereid traktaties apart voor kinderen en ouders. Let op de afwezigheid van allergenen, schadelijke producten in het kindermenu, je moet niet veel snoep geven.

Stap 5

Zorg ervoor dat je een taart koopt of bakt voor de jarige, versier deze met twee kaarsen (of één, met het cijfer "2"). De baby zal blij zijn met een cake met een ongewone vorm, in de vorm van een dier, een auto of ander speelgoed. Zorg ervoor dat er alleen veilige ingrediënten in de cake zitten.

Stap 6

Natuurlijk kun je niet zonder een verjaardagscadeau voor je verjaardag. Maar kleine kinderen nemen het speelgoed van andere mensen niet altijd goed waar, dus bereid kleine cadeautjes voor andere gasten voor die ze mee naar huis kunnen nemen.

Stap 7

Bereid wedstrijden voor kinderen voor (de eenvoudigste, bijvoorbeeld het vernietigen van een toren van plastic bekers met een bal, racen met zacht speelgoed, enz.). Zet een kleine show op, een poppenkast. De kinderen zullen heel blij zijn in de disco - zet ritmische muziek aan en dans allemaal samen. Vervolg uw vakantie buitenshuis - maak een ritje in het pretpark, op een sneeuwglijbaan, ga naar de dierentuin of het circus.

Aanbevolen: