Hoe Vier Je Je Tweede Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Je Tweede Verjaardag
Hoe Vier Je Je Tweede Verjaardag

Video: Hoe Vier Je Je Tweede Verjaardag

Video: Hoe Vier Je Je Tweede Verjaardag
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Dus deze belangrijke vakantie nadert - de tweede verjaardag van uw kind. En als de jarige hoogstwaarschijnlijk de eerste verjaardag niet op prijs stelde en misschien zelfs op het meest interessante moment in slaap viel, dan zal hij zeker de tweede verjaardag willen vieren. Tweejarige kinderen begrijpen al dat gasten naar hen toe zullen komen, geschenken brengen, het zal leuk en interessant zijn. Daarom moet de voorbereiding van de vakantie serieus worden genomen.

Hoe vier je je tweede verjaardag
Hoe vier je je tweede verjaardag

Noodzakelijk

  • - de jarige en de gasten zijn in een goed humeur;
  • - taart, lekkernijen;
  • - geschenken;
  • - rekwisieten voor wedstrijden en poppentheater.

instructies:

Stap 1

Allereerst, om plezier te hebben met het vieren van je tweede verjaardag, nodig je gasten uit. Nodig niet te veel gasten uit, een paar kinderen en hun ouders is voldoende. Waarschuw iedereen vooraf zodat ouders de mogelijkheid hebben om hun plannen voor deze dag aan te passen en een cadeau te kopen.

Stap 2

Denk na over het vakantieprogramma, gefeliciteerd, prijsvragen. Het is niet nodig om met een ingewikkeld plot te komen, het kind zal het sowieso niet waarderen, en de clown of animator kan hem gewoon bang maken. Wil je een bijzondere vakantie regelen, huur dan het terrein van het kindercomplex en laat de kinderen naar hartenlust rennen en springen. Versier de kamer met ballonnen, slingers van vlaggen, posters. Organiseer een kindertafel.

Stap 3

Denk goed na over de keuze van een cadeau voor de baby, want een kind van twee begrijpt al wat een verjaardag is en wacht op een goed cadeau. Geef geen noodzakelijke en niet interessante dingen, zoals meubels, servies en kleding (een uitzondering kan een nieuwe outfit zijn voor een kleine fashionista). Observeer het gedrag van de baby op een feestje of in de tuin, misschien kijkt hij met interesse naar grote auto's of neemt hij een poppenwagen over van het meisje van een buurman. Koop iets dat hem veel vreugde zal brengen en zich niet lang zal vervelen, misschien is het een pop of accessoires voor haar, een grote bal of een doktersset, een constructeur of een driewieler, een boek met grote afbeeldingen of kleurrijke kubussen.

Stap 4

Voer de eenvoudigste wedstrijden uit, zoals een wedstrijd ballen gooien of leuke hindernisbaanwedstrijden. Geef niet alleen kleine prijzen aan de winnaars, maar ook aan alle andere deelnemers. Regel een poppentheater, kinderen zullen zo'n evenement zeker waarderen en zullen verrukt zijn. Koop of naai hiervoor zelf de dieren, bouw versieringen en een scherm waarachter de poppenspelers zich verstoppen. Als de uitgenodigde kinderen ouder zijn dan de jarige, probeer dan een eenvoudig, bekend sprookje te spelen. Werp de rollen uit en geef een theatervoorstelling, het wordt heel leuk!

Stap 5

Zorg ervoor dat je video en fotografie organiseert, kinderen worden heel snel groot en na een tijdje zal het heel leuk zijn om deze vakantie van buitenaf te bekijken.

Aanbevolen: