Hoe U Uw Partners Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Partners Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen
Hoe U Uw Partners Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen

Video: Hoe U Uw Partners Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen

Video: Hoe U Uw Partners Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen
Video: Новогодний концерт Dimash Dears - с Новым годом Димаш! [SUB] 2024, April
Anonim

In de hete nieuwjaarsdrukte in elk werkbedrijf, rijst de vraag om hun zakenpartners te feliciteren. Als je dit van tevoren regelt en deze kleine verrassingen goed regelt, kun je je partners een paar vrolijke minuten bezorgen en een prettige indruk van jezelf achterlaten.

Hoe u uw partners een gelukkig nieuwjaar kunt wensen?
Hoe u uw partners een gelukkig nieuwjaar kunt wensen?

instructies:

Stap 1

Stuur alvast felicitaties naar uw zakenpartners. Gebruik alle beschikbare middelen. Dit kunnen gewone en e-mails, soortgelijke wenskaarten, posttelegrammen, faxen, enz. Vergeet niet dat elk van de genoemde methoden zijn eigen levertijd heeft. Zit uw geadresseerde in het verre buitenland, houd er dan rekening mee dat de post eind december zwaar overbelast is. Dien uw ansichtkaart of brief enkele weken van tevoren in.

Stap 2

Het meest geschikte type felicitatie zijn ansichtkaarten. Om uw felicitaties te laten opvallen tussen het enorme aantal stereotiepe wensen, besteedt u wat meer tijd aan het schrijven van teksten. Bereken vooraf het aantal karakters dat mooi op de ansichtkaart past. U kunt ook felicitaties op briefpapier regelen. Volg alle normen voor zakelijke correspondentie.

Stap 3

Houd je aan de structuur van je begroetingsbrief. Uw felicitaties kunnen worden gestuurd naar verschillende organisaties en bedrijven in Rusland, landen in het verre en verre buitenland. Zorg er daarom voor dat er meerdere varianten van de tekst worden ontwikkeld. Uw felicitatiebrief moet gemakkelijk te lezen zijn en beginnen met een bericht, een groet. Zorg ervoor dat u de juiste functietitel en de naam van de geadresseerde opgeeft, evenals andere vereiste details.

Stap 4

Volg bij het opstellen van een begroeting in een vreemde taal de regels van de zakelijke etiquette. Meestal is dit bericht in een neutrale stijl geschreven, met uitzondering van overmatige vertrouwdheid. Er moet aan worden herinnerd dat het belangrijkste doel van uw brief, ansichtkaart, telefoontje een Gelukkig Nieuwjaar is, het is beter om geen zakelijke kwesties te noemen. Vergeet trouwens niet de houding van je partner ten opzichte van de nieuwjaarsviering. In Amerika wordt bijvoorbeeld Kerstmis meer gevierd dan Nieuwjaar zelf.

Stap 5

Let op de juiste presentatie van de felicitatietekst. Het wordt geserveerd in de eerste persoon meervoud, of namens de leider in de eerste persoon enkelvoud. Bijvoorbeeld "gefeliciteerd en wens" en "gefeliciteerd en hoop". Je kunt een lange begroeting schrijven, of je kunt je beperken tot een paar gewichtige zinnen. Dan zullen structurele onderdelen als de betekenis van de vakantie, de herinnering aan de resultaten van vorig jaar, de beoordeling van de betekenis van de relatie met de geadresseerde en complimenten ofwel niet genoemd moeten worden of in een meer beknopte vorm moeten worden overgebracht.

Stap 6

Kijk uit naar een verdere samenwerking in het komende jaar als u van plan bent de relatie voort te zetten. De wensen in uw felicitaties moeten oprecht worden uitgedrukt. Bij voorkeur gaat het om welvaartswensen, het veroveren van nieuwe markten, betrouwbare partners, succes in het werk, etc. Deze zinnen kunnen aan het einde van uw begroetingsbrief worden gebruikt. Gelieve te ondertekenen in overeenstemming met algemeen aanvaarde regels.

Aanbevolen: