Hoe U Uw Manager Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Manager Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?
Hoe U Uw Manager Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?

Video: Hoe U Uw Manager Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?

Video: Hoe U Uw Manager Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?
Video: Happy New Year 2021,Gelukkig Nieuw Jaar wensen,Hollandaca Yeni Yıl Mesajları,Hollandaca Öğreniyorum 2024, April
Anonim

Nu is het in kantoren gebruikelijk om cadeaus te geven voor het nieuwe jaar. Meestal presenteert het hoofd elke medewerker vóór een bedrijfsevenement een souvenir met nieuwjaarswensen. Maar de medewerkers geven ook cadeautjes aan de baas. Wat en hoe kan ik het beste geven?

Hoe u uw manager een gelukkig nieuwjaar kunt wensen?
Hoe u uw manager een gelukkig nieuwjaar kunt wensen?

instructies:

Stap 1

De beste optie is om een generiek cadeau te doen. Kom allemaal bij elkaar en kies een waardig ding voor de leider. Houd er rekening mee dat dit iets moet zijn dat nuttig voor hem zal zijn in zijn kantoor. Het kan een dure schrijfset zijn, een mooie aktetas, een enorme bloem op de vloer of een ander belangrijk item. Je kunt een dure cognac of een set duur glas geven voor zijn recepties. Geef geen thee- en koffiesets, warme truien of zelfs trendy overhemden weg. Cadeaus voor thuis en gezin zijn zeker niet geschikt. Hiervoor heeft hij familieleden.

Stap 2

Het zou leuk zijn als het team een komische felicitatie voor de baas zou schrijven. Geef daarin alle verdiensten van het bedrijf in het uitgaande jaar aan en hoopt op een nieuw jaar. Vergeet niet om het hele bedrijf, de leider en elke medewerker in het bijzonder voorspoed te wensen. Als dit alles ook prachtig is versierd, zal het ongetwijfeld plezier geven. En hij zal deze felicitatie zeker behouden.

Stap 3

Als het niet gebruikelijk is dat je je klaarmaakt voor een geschenk, dan zal iedereen het hoofd moeten breken. Hier kun je natuurlijk niet alleen een duur ding kopen, dus het is beter om iets uit de souvenirs te halen. Het kan een beeldje zijn van het symbool van het komende jaar, een interessante kalender, een goed dagboek, een mooie pen.

Stap 4

Het is erg leuk als je een origineel cadeau ophaalt. Je kunt je van tevoren voorbereiden en een foto zoeken waarop je baas is vastgelegd op een belangrijk forum, vergadering of rally, het juiste frame kiezen en het allemaal prachtig presenteren. Je aandacht zal indruk op hem maken.

Stap 5

Het zal geweldig zijn als je de hobby's van je baas kent. Als hij een fervent visser is, kun je een deel van de uitrusting doneren - dit zal ongetwijfeld nuttig zijn. Als de baas dol is op sierteelt, dan is een goede gids interessant voor hem. Voor een schaakliefhebber vind je hier een originele handgemaakte set.

Stap 6

Welk cadeau je ook kiest voor je chef, het belangrijkste is dat het vanuit het hart en met de beste wensen wordt overhandigd. Bereid daarom naast een geschenk goede, oprechte woorden voor, waarna uw manager het komende jaar, als intelligente en veelbelovende medewerker, de aandacht op u vestigt.

Aanbevolen: