Hoe Een Bruiloft Thuis Te Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Thuis Te Houden?
Hoe Een Bruiloft Thuis Te Houden?

Video: Hoe Een Bruiloft Thuis Te Houden?

Video: Hoe Een Bruiloft Thuis Te Houden?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Mei
Anonim

Wie wil er nu geen heldere en originele bruiloft? Als je moe bent van restaurants, openluchtfeesten, eentonige banketten, of je bent gewoon beperkt in geld, maar je wilt hetzelfde als iedereen - vreugde en een onvergetelijke vakantie, dan moet je erover nadenken. Dus hoe heb je een bruiloft thuis?

Hoe een bruiloft thuis te houden?
Hoe een bruiloft thuis te houden?

instructies:

Stap 1

Bepaal allereerst hoeveel mensen worden uitgenodigd voor de bruiloft. Hoogstwaarschijnlijk zullen dit alleen de naaste familieleden en vrienden zijn. Vergeet niet dat het gebruikelijk is om van tevoren uit te nodigen voor de bruiloft. Hoe je het doet, is aan jou. Laat het een persoonlijke uitnodiging zijn, of een uitnodiging in de vorm van een ansichtkaart (gelukkig worden ze nu in een breed assortiment aangeboden), of misschien laat je je creativiteit zien en maak je uitnodigingen met je eigen handen. In ieder geval mag dit ritueel niet worden verwaarloosd.

Stap 2

Als je de uitnodigingen zelf kunt afhandelen, zullen sommige fasen van de voorbereiding op de bruiloft de deelname van andere mensen vereisen (je moet toegeven dat het soms gewoon fysiek onmogelijk is om alles zelf te doen). Kies dus iemand die je kan helpen bij het organiseren van je eigen bruiloft. Meestal zijn dit vrienden, bruidsmeisjes, ouders en andere familieleden. Zij zullen bij veel organisatorische zaken te hulp schieten.

Stap 3

De volgende stap bij het voorbereiden van je bruiloft is het inrichten van de locatie. We gaan er conventioneel vanuit dat je een standaard tweekamerappartement hebt. Het is noodzakelijk om te kiezen in welke kamer het feest zelf zal plaatsvinden (het is wenselijk dat het een grotere kamer is). Een andere ruimte kan gebruikt worden als dansvloer of als rookruimte (indien er geen balkon is). Het is de moeite waard om van tevoren te overwegen wat voor soort meubilair je nodig hebt, of je het hebt en hoe je het moet rangschikken (in een halve cirkel, de letter "P", of het zal een gewone tafel in het midden van de kamer zijn). Als er niet genoeg meubels zijn (bijvoorbeeld stoelen), is het de moeite waard om te beslissen waar ze te krijgen. Vergeet niet hoe je de kamer moet decoreren, het kunnen ballonnen, posters, bloemen zijn.

Stap 4

Vervolgens bepalen we het menu. Als er een kok is onder vrienden, dan is het gewoon geweldig, maar als hij er niet is, dan is het de moeite waard om de hulp in te roepen van tantes en vrienden. In ieder geval is het noodzakelijk om duidelijk na te denken over de lijst met gerechten, welke producten moeten worden gekocht, wie het zal doen en wie zal helpen bij het koken.

Stap 5

Om je niet te vervelen door de gasten, moet je nadenken over het voorbereiden van een script. Je kunt kant-en-klare scripts gebruiken of een script speciaal voor je bruiloft bedenken. Als u creatieve familieleden of vrienden heeft, zullen zij u helpen, zo niet, dan kunt u een beroep doen op de diensten van professionals.

Aanbevolen: