Hoe Tallinn Old Town Days Worden Gehouden

Inhoudsopgave:

Hoe Tallinn Old Town Days Worden Gehouden
Hoe Tallinn Old Town Days Worden Gehouden

Video: Hoe Tallinn Old Town Days Worden Gehouden

Video: Hoe Tallinn Old Town Days Worden Gehouden
Video: Tallinn Old Town (remake) 🚁 2024, April
Anonim

Talloze toeristen komen naar Estland om de middeleeuwse oude binnenstad van Tallinn te bewonderen. Het is omgeven door een enorme vestingmuur en is van wereldhistorische waarde. Je mag er niets bouwen of breken, want de oude binnenstad is een door UNESCO beschermd monument. Eind mei worden de dagen van de oude stad gehouden, alle inwoners van Tallinn en gasten van de hoofdstad van Estland komen naar buiten om de heldere theatervoorstellingen te bekijken.

Hoe Tallinn Old Town Days worden gehouden
Hoe Tallinn Old Town Days worden gehouden

instructies:

Stap 1

De dagen van de oude stad lopen van 26 mei tot 2 juni, de Estse hoofdstad viert het begin van de zomer met deze feestdag. In het kader van dit festival zullen veel evenementen plaatsvinden, de meeste in de open lucht. Voorstellingen zijn onder andere concerten, dans- en theatervoorstellingen, tentoonstellingen, rondleidingen en meer.

Stap 2

Tijdens de vakantie krijgt Tallinn een absolute gelijkenis met een middeleeuwse stad: de stedelingen kleden zich in kostuums uit die tijd, beurzen openen, riddertoernooien worden gehouden, huizen en straten zijn dienovereenkomstig versierd. Daarom is deze vakantie een uitstekende gelegenheid om de lokale cultuur en tradities te ontdekken, handgemaakte souvenirs te kopen. Alle concerten van het festival zijn gratis.

Stap 3

De vakantie duurt slechts een week, maar elke dag is gewijd aan een deel van het leven van de samenleving in de oude stad. De eerste dag is gewijd aan het theater, waarop optredens en pantomimes door de hele stad worden gehouden. Ook op de dag van het theater zijn er workshops voor het maken van poppen en middeleeuwse markten.

Stap 4

De tweede dag is gewijd aan de kerk. Overal in Tallinn worden diensten gehouden, concerten en processies van spirituele muziekgroepen worden op straat gehouden.

Stap 5

De derde dag van het festival is de dag van de wetenschap. Op dit moment wordt ook de verjaardag van de Tallinn Bus Association gevierd. Ter ere van hem wordt op het Vrijheidsplein een tentoonstelling over historisch vervoer gehouden. In andere delen van de stad kun je de bouw en demonstratie van robots zien, of luisteren naar de fanfare van de stadsbrandweer. Neem een kijkje in het observatorium, waar je door een krachtige telescoop kunt kijken.

Stap 6

De vierde dag is een dag van gezondheid. Tallinn organiseert verschillende sportevenementen, yogalessen en trainingen. Maar tegelijkertijd gaan theatervoorstellingen door in de historische gebouwen van de oude stad.

Stap 7

De vijfde dag staat in het teken van kunst. Overal in Tallinn worden circusvoorstellingen, concerten en picknicks gehouden. 's Avonds kunt u terecht in de 24-uurscafés.

Stap 8

De zesde dag van de feestdag is de rechtbankdag. In de stad zijn die gebouwen die op normale tijden voor het publiek gesloten zijn, wel open voor het publiek. Op kleine binnenplaatsen en pleinen gaan optredens en schemerconcerten door. Volg verschillende rondleidingen of workshops porselein schilderen.

Stap 9

De zevende dag van het festival staat in het teken van games. Bekijk een petanquetoernooi, bezoek musea, tentoonstellingen, dansvoorstellingen. Op deze dag zie je veel optredens van zangers en dansers.

Stap 10

De laatste, achtste dag van de feestdag is de Dag van de Tradities. De ochtend begint met een riddertoernooi op het Stadhuisplein. Ook op andere plekken in de stad worden toernooien gehouden, bijvoorbeeld in het Skoone-stadion. Overdag spelen de artiesten kamermuziek en 's avonds, om de vakantie plechtig af te sluiten, treedt een orkest op.

Aanbevolen: