Hoe Kom Je Bij Het Bach Festival In Leipzig

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Bach Festival In Leipzig
Hoe Kom Je Bij Het Bach Festival In Leipzig

Video: Hoe Kom Je Bij Het Bach Festival In Leipzig

Video: Hoe Kom Je Bij Het Bach Festival In Leipzig
Video: Bach festival leipzig 2024, April
Anonim

Medio juni komen beroemde musici en liefhebbers van klassieke muziek van over de hele wereld naar Leipzig. Inderdaad, op dit moment wordt daar het meest prestigieuze festival van Duitsland gehouden, gewijd aan het werk van de grote componist Johann Sebastian Bach.

Hoe kom je bij het Bach Festival in Leipzig
Hoe kom je bij het Bach Festival in Leipzig

Noodzakelijk

  • - Schengenvisum;
  • - geld voor een ticket en accommodatie.

instructies:

Stap 1

Het Bach Festival in Leipzig is een van de helderste muzikale evenementen van het jaar. Daar vindt u wereldberoemde musici die in totaal meer dan 100 concerten geven, waarbij symfonische en orgelwerken, koor- en orkestmuziek worden uitgevoerd.

Stap 2

Dit festival bestaat al meer dan 100 jaar, want het eerste concert gewijd aan Bach vond al plaats in 1904. Elke keer is het gewijd aan een specifiek onderwerp dat verband houdt met het werk van deze Duitse componist. En het aantal gasten en deelnemers aan dit muzikale evenement neemt van jaar tot jaar toe.

Stap 3

Ontdek van tevoren de timing van dit festival, wanneer u van plan bent het te bezoeken. De data voor dit evenement zijn elke keer iets anders, maar het begint ongeveer half juni en duurt ongeveer 10 dagen. Informatie over haar bezit is te vinden op internet.

Stap 4

Koop uw Leipzig Bach Festival-ticket bij uw reisbureau. Dit is de gemakkelijkste manier, waardoor het niet langer nodig is om zelfstandig een visum te verkrijgen, tickets te boeken en gratis hotelkamers te zoeken. Het enige dat u hoeft te doen, is het benodigde pakket documenten voor een visum te verzamelen en de kosten van de tour te betalen.

Stap 5

Om niets te missen, neem contact op met het bureau of het internet voor het programma van evenementen die gepland zijn voor dit festival. Naast muzikale evenementen wordt er vaak een groot aantal culturele evenementen gehouden, waaronder excursies naar de buitenwijken van Leipzig, filmvertoningen, lezingen over het leven en werk van de componist, wedstrijden onder jonge musici en nog veel meer. Er kan een kans zijn om vooraf tickets of stoelen voor hen te reserveren.

Stap 6

Ga op een onafhankelijke reis. Om dit te doen, verzamelt u de documenten die nodig zijn voor een visum, waarvan de lijst te vinden is op de website van de Duitse ambassade, boekt u vooraf tickets voor vervoer naar Leipzig en een hotelkamer.

Stap 7

Dien de benodigde documenten in bij de Duitse ambassade of het visumcentrum en ontvang een Schengenvisum op het moment dat u dat wilt. Wissel daarna je vliegtickets naar Leipzig in en vertrek op de afgesproken dag voor het Bach Festival.

Aanbevolen: