Hoe Breng Je Een Vakantie Op Straat Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Vakantie Op Straat Door?
Hoe Breng Je Een Vakantie Op Straat Door?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Op Straat Door?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Op Straat Door?
Video: Alleen met minderjarige kinderen op vakantie, hoe werkt dat? | de Rechtspraak 2024, Maart
Anonim

Veel mensen zitten het liefst in de open lucht aan tafel, als het weer het toelaat. In het voorjaar kom je in de verleiding om van de eerste zon te genieten, in de zomer is zo'n feest de enige redding van de benauwdheid van stadsappartementen, in het najaar wil je de laatste warme dagen opvangen. Als je goed nadenkt over een vakantie op straat, wordt het een onvergetelijke gebeurtenis, zowel voor de held van de gelegenheid als voor de gasten.

Hoe breng je een vakantie op straat door?
Hoe breng je een vakantie op straat door?

instructies:

Stap 1

Zoek eerst de weersvoorspelling op voor de dag waarop u een belangrijke gebeurtenis voor u wilt vieren. Dit zal je helpen beslissen of je het al buiten wilt vieren, want een hevige regenbui zal elke vakantie verpesten.

Stap 2

Bepaal een locatie. Bedenk tegelijkertijd of het buiten warm wordt. Op een warme dag voor uw gezelschap is het dus beter om aan het water te zitten, maar op een koele avond aan de rivieroever kunt u bevriezen.

Stap 3

Bedenk wat voor eten en drinken je meeneemt, want als je besluit de stad uit te gaan om het te vieren, wordt het moeilijk om daar nog iets bij te kopen. Maak een lijst van wat je van plan bent te koken en koop op basis van die lijst de ingrediënten die je nodig hebt. Vergeet niet dat het voor u gemakkelijker zal zijn om een deel van het voedsel thuis te bereiden. U kunt bijvoorbeeld een kebab marineren voor vertrek, eieren koken voor een salade thuis, groenten en kruiden wassen. Dit zal u veel tijd besparen.

Stap 4

Als het buiten koud is, neem dan zeker een thermoskan thee of koffie mee. Als u van plan bent om alcohol te drinken op uw feest, kunt u glühwein met u bereiden.

Stap 5

Bedenk welke spellen je met gasten gaat spelen. Neem een volleybal, badminton, twister mee. Als u van plan bent om te ontspannen aan de oever van het stuwmeer, waarschuw gasten dan van tevoren om hun badkleding en handdoeken mee te nemen. Vergeet tegelijkertijd de veiligheidsregels niet: het is beter om te zwemmen voor het begin van het feest, en nadat de gasten hebben gedronken en gegeten, nodig ze uit om actieve spellen te spelen.

Stap 6

Zorg ervoor dat u een EHBO-doos meeneemt, deze bevat essentiële benodigdheden. Vergeet ook niet om muggenspray mee te nemen - deze insecten kunnen uw vakantie ernstig bederven.

Stap 7

Bedenk hoe u en uw gasten naar huis zullen terugkeren. Als je overdag, toen je naar de plaats van viering liep, het je leek dat 40 minuten door het bos je geen problemen opleverde, dan zal het 's avonds in het donker niet langer een aangename wandeling voor je lijken. Zorg ervoor dat u zaklampen inslaat of ga voor het donker de deur uit.

Aanbevolen: