Hoe Picknick Je?

Inhoudsopgave:

Hoe Picknick Je?
Hoe Picknick Je?

Video: Hoe Picknick Je?

Video: Hoe Picknick Je?
Video: Hoe start je een Picknick? 2024, Mei
Anonim

Lente en zomer zijn geweldige tijden van het jaar voor picknicks en openluchtrecreatie. Om dit evenement lang succesvol en onvergetelijk te maken, moet je alles van tevoren voorbereiden en tot in het kleinste detail nadenken: waar, hoe, met wie je tijd zult doorbrengen.

Hoe picknick je?
Hoe picknick je?

Noodzakelijk

  • - producten;
  • - barbecue;
  • - spiesjes;
  • - rooster;
  • - klaptafels en stoelen;
  • - spelletjes voor buitenactiviteiten.

instructies:

Stap 1

Breng vooraf iedereen op de hoogte met wie je op vakantie gaat in de natuur. Los organisatorische problemen op. De belangrijkste vraag is de locatie van de picknick. Als je van plan bent om een belangrijke gebeurtenis met vrienden te vieren, kies dan de oever van een rivier, meer of een open plek in een bos op het platteland voor het evenement. Vergeet niet dat als het weer droog is, picknicks in het bos verboden zijn, dus alleen de oever van de rivier of het meer blijft.

Stap 2

Bepaal hoe u van en naar de picknickplaats reist. De meest gebruikelijke optie is om een persoonlijk voertuig te gebruiken. Meerdere auto's kunnen gemakkelijk alle vrienden, tenten, barbecues, proviand naar de rustplaats brengen. Als laatste redmiddel kunt u gebruik maken van commercieel vervoer, een minibus huren en naar de locatie rijden.

Hoe picknick je?
Hoe picknick je?

Stap 3

Maak een menukaart. Er zijn twee hoofdopties. Je neemt alles mee wat je thuis hebt gekookt en marineert bovendien het vlees, koopt kupaty, worstjes en kookt het allemaal op de grill. Vergeet niet voldoende frisdrank te kopen, theeblaadjes en koffie mee te nemen. Als u van plan bent een belangrijke gebeurtenis te vieren, bereid dan alcoholische dranken voor, rekening houdend met de smaak en voorkeuren van uw bedrijf.

Stap 4

Vuurpot, spiesen, rooster, houtskool, aanstekervloeistof - alles wat je nodig hebt voor openluchtrecreatie.

Stap 5

Om de tafel te organiseren, bereidt u wegwerp- of speciaal keukengerei voor een picknick, papier en natte servetten, dekens, tafelkleden, handdoeken, klaptafels, stoelen, vuilniszakken.

Stap 6

Neem je eten mee dat snel bederft, zorg dan voor het ruime assortiment koeltassen dat in de winkel verkrijgbaar is. Je kunt ze kopen in gespecialiseerde afdelingen vrijetijdsartikelen.

Stap 7

Neem buitenspelletjes mee. Badminton, volleybal en voetbal zijn prima. Als u van plan bent om te zwemmen, kunt u opblaasbare matrassen, rubberboten, reddingsboeien meenemen.

Aanbevolen: