Wat Te Koken Tijdens Een Picknick

Inhoudsopgave:

Wat Te Koken Tijdens Een Picknick
Wat Te Koken Tijdens Een Picknick

Video: Wat Te Koken Tijdens Een Picknick

Video: Wat Te Koken Tijdens Een Picknick
Video: DIY PICKNICK HAPJES 💥JOY BEAUTYNEZZ 💥 2024, April
Anonim

Hou je van wandelen? In het bos is er zowel trek als zin om iets te koken. Gewoonlijk worden gebakken aardappelen, kebab en gebakken brood boven een vuur gekookt. Maar het blijkt dat zelfs een banaan boven een vuur gebakken kan worden, om nog maar te zwijgen van gezonde groenten, vis en kip. Nodig je vrienden uit voor een picknick en geniet samen van heerlijke maaltijden.

koken op de brandstapel
koken op de brandstapel

Appel duel

Was de appel, snijd hem doormidden en bestrooi hem met kaneel. Besmeer met honing, vouw de helften. We rijgen ze aan spiesen of spiesen en bakken ze boven kolen. Het blijken heerlijke ruige egels die gezouten en heel kunnen worden gegeten, zonder angst om te prikken.

wrongel appel

We halen de kern uit de appel, doen er een mengsel van kwark, suiker, vanille en bosbessen (of andere bessen) in gemengd met een rauw ei. Wikkel de appel vervolgens in folie en bak hem boven houtskool.

Cheeseburger

Snijd een witbrood in dikke stukken, maak een inkeping aan één kant. We leggen een cirkel van tomaat, een stuk kaas in de uitsparing, rijden er een rauw ei bovenop om de dooier niet te beschadigen. Plaats voorzichtig vuurpotten of gekruiste spiesen op de tegel en bak boven het vuur.

Gefrituurde vitamines

Courgette (beter courgette) in rondjes gesneden, kaas in blokjes, tomaat in dikke cirkels. Zout de groenten en rijg ze op een spies in de volgende volgorde: courgette, tomaat, kaas, enz. We bakken even, totdat de kaas begint te ontdooien en op de tomaat en courgette druppelt.

Vissenslang

Snijd rauwe visfilets in smalle reepjes, zout, peper, vet in met mayonaise. We rijgen in de vorm van een slang of een worm aan een spies (of spies). We bakken op een zwak vuur en draaien langzaam. We eten besprenkeld met melk.

Glitter aardappelen

Maak een diepe inkeping in een grote aardappelknol. Kneed vis uit blik in olie met een vork, meng met geraspte kaas en kruiden. Vul de aardappelen, wikkel ze in folie en bak ze boven houtskool.

Bananen onder een bontjas

Snijd de gepelde banaan in vier delen, verstrengel met reepjes spek. We wikkelen de pruimen ook in spek en rijgen ze aan een spies, afgewisseld met een banaan. We bakken, draaien snel en voor een zeer korte tijd. De smaak is geweldig.

Lever met peper

Besmeer de stukjes lever met mayonaise, bestrooi met peper, rijg aan een spies, afgewisseld met stukjes spek en uienringen. We bakken niet erg lang zodat de lever niet verbrandt.

Aanbevolen: