Hoe De Spoorwegdag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Spoorwegdag Te Vieren?
Hoe De Spoorwegdag Te Vieren?

Video: Hoe De Spoorwegdag Te Vieren?

Video: Hoe De Spoorwegdag Te Vieren?
Video: HOW to CHANGE VILLAGER SIZE in Minecraft ! FROM TINY TO BIGGEST ! 2024, Mei
Anonim

Al 116 jaar viert ons land de Dag van de Spoorwegwachter. Op de eerste zondag van augustus feliciteren we traditioneel mensen zonder wie we ons geen zakenreizen en reizen kunnen voorstellen. Welnu, de spoorwegmedewerkers willen deze dag waarschijnlijk zelf vieren zodat er een heel jaar aan herinnerd zal worden. Hiervoor hoeft u geen groot budget te hebben en kunt u een vakantie voorbereiden zonder de hulp van professionele verhuurders.

Hoe de Spoorwegdag te vieren?
Hoe de Spoorwegdag te vieren?

Noodzakelijk

Papier, pen, telefoongids, internettoegang

instructies:

Stap 1

Kies van tevoren een plek om het te vieren. Aangezien de vakantie zomer is, is een camping of een zomercafé buiten de stad de beste optie. In dit geval kunt u ontspannen met zowel een groot bedrijf als een klein team. Je kunt ook een barbecue regelen in het dichtstbijzijnde bos, maar dan moet je rekening houden met de lokale wetgeving en de reis afstemmen met wetshandhavingsinstanties.

Stap 2

Bereid heldere en grappige attributen van de vakantie voor: papieren doppen, ballonnen, slingers en andere vakantieattributen. Versier bij aankomst het terrein en de deelnemers van het evenement hiermee om de juiste sfeer te creëren. Zorg voor plastic borden en tafelkleden, maar ook voor tassen waarin je aan het einde van de vakantie het afval gaat legen.

Stap 3

Bereken vooraf de hoeveelheid alcohol en eten. Maak met de meerderheid afspraken over het menu en wijs zo mogelijk inkoopverantwoordelijkheden toe. Je kunt natuurlijk alles wat je nodig hebt centraal inkopen, maar dit vereist een groot organisatorisch vermogen.

Stap 4

Lees over de geschiedenis van Spoorwegarbeidersdag, schrijf interessante momenten op, proost voor jezelf. Zoek naar spellen en wedstrijden met betrekking tot deze vakantie. Om het interessanter te maken, hernoemt u de gebruikelijke estafettewedstrijden in spoorwegraces: "Wie brengt er snel een glas thee naar een passagier", "Rennen in tassen vanaf het hoofd van de trein", enz. Vergeet de kleine prijzen niet, die indien mogelijk naar iedereen zouden moeten gaan.

Stap 5

Probeer in ieder geval minimale muziekapparatuur mee te nemen, want het is beter om de vakantie af te sluiten met een opruiende disco. Pak liedjes en melodieën op die op de een of andere manier verband houden met de spoorweg. Misschien moet je een songfestival regelen? Het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht en de bereidheid van de deelnemers om plezier te hebben. Het belangrijkste is dat op de eerste maandag van augustus de spoorwerkers aan het werk gaan.

Aanbevolen: