Waar Te Zwemmen Met Dolfijnen In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Te Zwemmen Met Dolfijnen In Moskou
Waar Te Zwemmen Met Dolfijnen In Moskou

Video: Waar Te Zwemmen Met Dolfijnen In Moskou

Video: Waar Te Zwemmen Met Dolfijnen In Moskou
Video: ZWEMMEN MET DOLFIJNEN 2024, April
Anonim

Zwemmen met dolfijnen brengt veel aangename emoties met zich mee en zal de rest van je leven een prachtige herinnering zijn. In Moskou wordt deze mogelijkheid geboden door het Dolfinarium in het All-Russian Exhibition Centre.

Fotobron: PhotoRac-website
Fotobron: PhotoRac-website

Dolfijntherapie is een ongebruikelijke maar effectieve manier om stress te verlichten en de schoonheid van de wereld om je heen opnieuw te waarderen. Dolfijnen zijn spontaan en erg aardig. Ze spelen ook graag met mensen, zowel met kinderen als met volwassenen. Na het zwemmen met een dolfijn verbetert de gezondheidstoestand, een lading van kracht en positiviteit verschijnt. Aanhankelijke en intelligente dieren helpen mensen herinneren dat ze deel uitmaken van de natuur.

Zwemmen met dolfijnen in het Dolfinarium van Moskou in het All-Russian Exhibition Centre

Dolphin Land is momenteel de enige instelling in de hoofdstad waar je met een dolfijn kunt zwemmen. De kosten van de service variëren van 5 tot 10 duizend roebel. Het duurt 10 minuten om met dieren in het water te communiceren. Je kunt de show vooraf bijwonen om de omstandigheden van het zwembad van dichterbij te bekijken.

U kunt alle dagen van de week zwemmen, behalve op maandag. De exacte tijd wordt onderhandeld bij het kopen van een kaartje. Alle aanvragen zijn voorlopig goedgekeurd, drie dagen worden gegeven voor de betaling. U kunt een cadeaubon met thuisbezorging kopen en de service zowel contant als met creditcard betalen.

De dolfijnen die de bezoekers gezelschap houden zijn Ramses en Bella. Mariene inwoners zwemmen met mensen onder toezicht van een instructeur. De lessen worden gegeven met de verplichte naleving van veiligheidsregels en sanitaire normen.

Je moet niet bang zijn voor dieren, ze bijten niet en zijn erg vriendelijk. Integendeel, ze helpen bezoekers om te kalmeren en de vreugde van leven en beweging te voelen. Het is belangrijk om te weten dat mensen met een handicap en kinderen met een handicap speciale sessies met een arts nodig hebben. Dolfinarium biedt alleen amusementsdiensten.

Basisregels voor zwemmen met dolfijnen

Iedereen ouder dan zeven jaar zonder gezondheidsproblemen mag met dolfijnen zwemmen. De persoon moet kunnen zwemmen en geïnstrueerd zijn door een coach. Voor het zwemmen moet je douchen, je hebt persoonlijke pantoffels en een handdoek nodig.

De bezoeker moet alle aanbevelingen van de instructeur opvolgen, die vanaf het platform observeert wat er gebeurt. Hij zegt duidelijk wat wel en niet kan, volgt het gedrag van dolfijnen en mensen en waarschuwt voor mogelijke moeilijkheden.

Bezoekers arriveren 10 minuten voor aanvang van de lessen, laatkomers zijn niet toegestaan. Fotograferen en filmen is toegestaan.

Het is verboden om met dolfijnen te zwemmen voor kinderen onder de zeven jaar, zwangere vrouwen en mensen met huidziekten. Als de regels worden overtreden, kunt u uit het zwembad worden verwijderd zonder restitutie van het ticket.

Als je van kinds af aan hebt gedroomd van zwemmen met een dolfijn, dan is het tijd om te handelen. Communicatie met een mooi en charmant dier zal zowel lichaam als geest ten goede komen. Bovendien gaan aanzienlijke bedragen van de opbrengst van de tickets naar het voeren en houden van dolfijnen. Zo kun je deze prachtige wezens bedanken en het dolfinarium helpen.

Aanbevolen: