Hoe Te Ontspannen Leuk

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen Leuk
Hoe Te Ontspannen Leuk

Video: Hoe Te Ontspannen Leuk

Video: Hoe Te Ontspannen Leuk
Video: Ademhalingsoefening tegen STRESS: Zo kom je volledig tot RUST - Psycholoog Najla 2024, April
Anonim

Vakanties, vakanties of gewone weekenden, je wilt zorgeloos en leuk doorbrengen. Zodat de herinneringen levendig blijven en de indrukken lang meegaan. De beste rust is ongetwijfeld degene die een actieve levensstijl leidt en weet hoe hij een interessant tijdverdrijf voor zichzelf en zijn dierbaren kan organiseren. Er zijn veel heerlijke manieren om te ontspannen in een leuk gezelschap van volwassenen en kinderen.

Hoe te ontspannen leuk
Hoe te ontspannen leuk

instructies:

Stap 1

Als je het bos in gaat, neem dan zeker een bal mee, hiermee kun je veel spannende spelletjes regelen voor een divers publiek. De voordelen van dergelijke amusement zijn enorm. Hier en het versterken van de gezondheid, en het ontvangen van positieve emoties, en het dichterbij brengen van kinderen en ouders in het proces van gezamenlijke activiteiten. Zelfs gewoon voetbal of volleybal geeft kinderen veel plezier, en als je teamcompetities start, zal er geen limiet zijn aan de opwinding en vreugde van de kinderen.

Stap 2

Voer grappige estafetteraces uit met de deelname van kinderen en volwassenen. Zoek hiervoor een vlakke boskap of een groene weide, verdeel in twee groepen met hetzelfde aantal deelnemers. Markeer de plaats van start en finish. Er kunnen veel relaisfasen zijn. Probeer zijwaarts te rennen, te springen, op handen en voeten te bewegen, de bal tussen je knieën te houden. Bedenk en ontwerp een hindernisbaan waarbij je op een boomstam moet lopen, over een boomstronk of een strak touw moet springen.

Stap 3

Als het aantal vakantiegangers je niet toelaat om te concurreren, dan kun je gewoon buitenspellen spelen. Bijvoorbeeld taggen, verstoppertje spelen, inhalen. En met kinderen in "kat en muis", druppel of haasje.

Stap 4

Bereid een heerlijke traktatie door kebab, vuurgebakken worstjes en aardappelen in uw menu op te nemen. Na zo'n lunch of diner met het hele eerlijke gezelschap bij het vuur zitten, onthouden en een paar van je favoriete liedjes spelen met een gitaar. Speel rustige spelletjes zoals "kapotte telefoon", "bel", "tuinman". Je bent zeker de eenvoudige woorden die bij dit plezier horen niet vergeten: "Ik ben als tuinman geboren, ik werd echt boos …"

Stap 5

Bij warm weer plezier maken aan de vijver, op het strand liggen, zwemmen, kastelen bouwen en zandgreppels maken met de kinderen. En trek een hogesnelheidsschoen aan voordat je naar huis gaat. Teken hiervoor een cirkel met een straal van ongeveer 3 meter op het zand. Plaats ieders schoenen in het midden en meng. Bij het signaal "Schoen begonnen!" de spelers moeten de cirkel in rennen en, hun schoenen vindend, aantrekken. U bent verzekerd van een goed humeur.

Aanbevolen: