Wat Geef Je Je Geliefde Vrouw Voor Een Huwelijksverjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Je Geliefde Vrouw Voor Een Huwelijksverjaardag?
Wat Geef Je Je Geliefde Vrouw Voor Een Huwelijksverjaardag?

Video: Wat Geef Je Je Geliefde Vrouw Voor Een Huwelijksverjaardag?

Video: Wat Geef Je Je Geliefde Vrouw Voor Een Huwelijksverjaardag?
Video: Aantrekkingskracht tussen man en vrouw: Dit moet je weten 2024, Mei
Anonim

Een huwelijksverjaardag is de verjaardag van een nieuwe familie. En het is gebruikelijk om cadeaus te geven voor een verjaardag. Het kiezen van een cadeau voor je geliefde vrouw voor een huwelijksverjaardag is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt.

Wat geef je je geliefde vrouw voor een huwelijksverjaardag?
Wat geef je je geliefde vrouw voor een huwelijksverjaardag?

Geschenken op naam Huwelijksverjaardag

Elke huwelijksverjaardag heeft zijn eigen naam, wat een hint kan zijn bij het kiezen van een cadeau, en je hoeft alleen maar je fantasie te tonen.

1e huwelijksverjaardag - chintz. Traditiegetrouw geven de echtgenoten elkaar op deze dag chintz-zakdoeken. Maar wat je in deze sjaal wikkelt, moet je fantasie vertellen. Het kunnen sieraden of autosleutels zijn. Als je een cadeau geeft dat groot genoeg is, kun je het in een katoenen tafelkleed wikkelen.

2e huwelijksverjaardag - papier. Op deze dag is het gebruikelijk om papier te geven. Maar papier kan anders zijn - het kan gewoon een ansichtkaart zijn met felicitaties, of het kunnen vouchers zijn voor een duur resort. Dus match uw financiële mogelijkheden en de wensen van uw geliefde vrouw en koop een papieren geschenk.

3 jaar huwelijk - lederen bruiloft. Welnu, hier is de ruimte voor verbeelding gewoon enorm. Geef je vrouw een duur leren sieraad. Als ze er niet van houdt, kijk dan naar leren portemonnees of handtassen. De fashionista zal blij zijn met leren kleding of schoenen. Geef je huisvrouw een leren meubel. Overigens is een auto met een echt lederen interieur best een symbolisch cadeau.

4e en 5e verjaardag respectievelijk linnen en hout. Het is hetzelfde als bij een chintz-huwelijk - wikkel je cadeau in een linnen servet of stop het in een houten kist. Een linnen bruiloft wordt ook wel wassenbeeldenhuwelijk genoemd, dus kaartjes voor het Wassenbeeldenmuseum zijn een prachtig cadeau voor uw geliefde vrouw. Hoe andere huwelijksjubilea heten van oudere familieleden, kunt u vinden in een tijdschrift of op internet.

Noodzakelijke geschenken

Een huwelijksjubileum betekent dat u minimaal een jaar samenwoont. Gedurende deze tijd had je de diepste dromen van de echtgenoot moeten leren kennen, over haar voorkeuren en verlangens. Een huwelijksverjaardag is een geweldige gelegenheid om de wensen van de echtgenoot te vervullen.

U kunt uw vrouw geschenken "voor uzelf" geven. Geef haar sexy lingerie om je zintuigen op te frissen. Koop haar dure parfum of cosmetica. Hoe mooier je vrouw eruitziet, hoe aangenamer het voor je is, want al je vrienden zullen jaloers op je zijn.

Komische geschenken

Samen met een duur en leuk cadeau voor je vrouw op je huwelijksverjaardag, kun je een komisch cadeau geven. Presenteer uw vrouw de Order of Merit in Family Life. Bestel een T-shirt met jouw foto en de tekst "Dit is mijn man" of "De gelukkigste vrouw". De inscriptie op het T-shirt is echter een kwestie van smaak.

Bestel uw huwelijksportret aan de kunstenaar. Je kunt hem vragen een portret van je trouwdag te schilderen, of fantaseren en een dubbelportret bestellen, bijvoorbeeld aan de kust of in een middeleeuws kasteel.

Belangrijk

Een vrouw is altijd een vrouw. Daarom moeten bloemen een essentieel onderdeel zijn van uw geschenk. Koop een prachtig boeket van haar favoriete bloemen voor haar. Als je partner gek is op knuffels, kun je een boeket knuffels of speelgoed van bloemen bestellen.

Aanbevolen: