Hoe Om Te Gaan Met Muggen

Hoe Om Te Gaan Met Muggen
Hoe Om Te Gaan Met Muggen

Video: Hoe Om Te Gaan Met Muggen

Video: Hoe Om Te Gaan Met Muggen
Video: NOOIT MEER last van muggen met DEZE tips! ✨ | HANDIG 2024, April
Anonim

Zomer, plezier, vakanties en … muggen. Dit scenario herhaalt zich van jaar tot jaar. Hoe daar effectief mee om te gaan?

Hoe om te gaan met muggen
Hoe om te gaan met muggen
  1. Passende kleding. Als je van plan bent om buiten te ontspannen, moet je je gepast kleden. Een overhemd en een jas met lange mouwen, een wijde broek en sokken beschermen het lichaam tegen beten.
  2. Gasaanval. Muggen zijn extreem gevoelig voor geuren. Ze houden niet van de aroma's van basilicum, tijm, munt, rozemarijn en calendula. Deze planten worden thuis of op het land geplant en houden de toestroom van ongenode gasten tegen.
  3. Weg van het water. Muggen broeden in het watermilieu. Zelfs kleine containers met water kunnen ertoe leiden dat ze snel verschijnen. Om geen voorwerp van insectenaanvallen te worden, moet u reservoirs, meren en andere soortgelijke plaatsen vermijden, vooral 's avonds en' s nachts.
  4. Appelciderazijn - muggen hebben er gewoon een hekel aan. Het is voldoende om een paar druppels in de huid te wrijven om vervelende "buren" enkele uren te vergeten.
  5. Diverse producten (afweermiddelen). Je kunt sprays, lichaamsolie, zetpillen en andere insectenwerende middelen kopen in de winkel en de apotheek.
  6. Muskietennetten zijn een geweldige manier om insecten buiten te houden. Ze zijn onderverdeeld in twee typen: glijdend en stationair.
  7. Aromatische etherische oliën. De geuren van vanille, lavendel, eucalyptus en zelfs kattenkruid houden muggen op afstand. Je kunt je favoriete olie mengen met water en op je lichaam of kleding sprayen. De essentiële geur verbergt de menselijke geur die zo sterk ongedierte aantrekt.

Aanbevolen: