Hoe Organiseer Je Een Picknickreis?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Picknickreis?
Hoe Organiseer Je Een Picknickreis?

Video: Hoe Organiseer Je Een Picknickreis?

Video: Hoe Organiseer Je Een Picknickreis?
Video: Das perfekte Picknick I Gesunde u0026 Leckere Ideen 2024, Mei
Anonim

Hoe aangenaam is het om ergens ver van het stadslawaai van de warme zonnestralen te genieten. Daarom is het de lente die we sterk associëren met het uitgaan naar barbecues en picknicks. Maar voor elke gastvrouw is dit weer een gedoe. Maak gebruik van enkele tips, ze zullen je zeker helpen om je klaar te maken voor een picknick en barbecue en tegelijkertijd niets te missen en niet te vergeten. En u zult kunnen genieten van communicatie en heerlijk eten, want alles was van tevoren geregeld.

Hoe organiseer je een picknickreis?
Hoe organiseer je een picknickreis?

instructies:

Stap 1

Denk er bij het samenstellen van een menu aan dat een persoon gemiddeld niet meer dan 800 gram producten per keer eet, waaronder brood, kruiden en snacks. Zo creëer je een gevarieerd menu en vermijd je onnodige uitgaven. Bovendien hoef je geen voedsel weg te gooien dat lang heeft geduurd om te koken.

Stap 2

Het is raadzaam om groenten en fruit niet alleen voor de reis te wassen, maar ook te snijden. Het kan gebeuren dat er ter plekke gewoonweg niet zo'n mogelijkheid is. Inderdaad, een open plek in het bos of een grasveld in een park is in ieder geval niet geschikt voor de rol van chef-kok.

Stap 3

Om de producten gemakkelijk te kunnen vervoeren, zijn er plastic voedselcontainers. Maar onthoud dat één container voor één soort voedsel of gerecht is. Meng geen vlees met groenten of kruiden. In dit geval verliezen groenten en kruiden hun smaak.

Stap 4

Als je een paar druppels citroensap toevoegt aan gewoon niet-koolzuurhoudend water, ondanks het feit dat je de smaak nauwelijks voelt, verfrist en lest dergelijk water je dorst effectiever dan normaal.

Stap 5

Wegwerpservies is onmisbaar bij picknicks en wandelen. Het is gemakkelijk te vervoeren en hoeft niet te worden gewassen. Een deel van de vaat zal vies worden, verloren gaan, enz. Om ervoor te zorgen dat geen van de gasten zonder gerechten zit, berekent u vooraf hoeveel mensen reizen en vermenigvuldigt u het resulterende aantal met tweeënhalf. Dat is hoeveel kopjes, borden en lepels je mee moet nemen.

Stap 6

De kwestie van netheid is ook belangrijk. Natuurlijk komen papieren servetten te hulp. Om te voorkomen dat de servetten wegvliegen van de windvlaag, legt u er kiezelstenen, appels, wat u maar wilt erop.

Stap 7

Neem een grote deken of tafelkleed en mooie lichte accessoires mee om de tafel te dekken. Zo wordt een gewone reis naar de natuur, zelfs als u alleen met uw gezin reist, een echte vakantie.

Stap 8

Plaats onmiddellijk een grote container met een vuilniszak onder de tafel bedekt met een tafelkleed.

Stap 9

Om niets te vergeten, maakt u van tevoren een lijst met de meest noodzakelijke dingen.

Aanbevolen: