Hoe Organiseer Je Een Verjaardagsfeestje In De Natuur

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Verjaardagsfeestje In De Natuur
Hoe Organiseer Je Een Verjaardagsfeestje In De Natuur

Video: Hoe Organiseer Je Een Verjaardagsfeestje In De Natuur

Video: Hoe Organiseer Je Een Verjaardagsfeestje In De Natuur
Video: verjaardag verjaardagsfeestje van Elina 5 jaar 2024, Maart
Anonim

Verjaardagen buiten vieren is een goed idee. In een open ruimte kun je zoveel gasten verzamelen als je wilt, en niet zoveel mensen als een appartement of restaurant kan herbergen. Alle generaties gasten zullen het leuk en interessant vinden om buiten te zijn.

Hoe organiseer je een verjaardagsfeestje in de natuur
Hoe organiseer je een verjaardagsfeestje in de natuur

instructies:

Stap 1

Kies een locatie. Als jij of je vrienden een datsja of een landhuis hebben, dan is de helft van de organisatorische problemen opgelost. Je kunt ook een privéhuis huren, naar het dorp gaan om familieleden te bezoeken, naar het dichtstbijzijnde bos gaan of naar een pittoreske rivier gaan. Kies eenvoudige en duidelijke routes, want je zult in verschillende auto's moeten reizen.

Stap 2

Denk na over het menu. Het is duidelijk dat het hoofdgerecht shish kebab of vlees op een vuurpot zal zijn. Overweeg een bijgerecht - neem groenten en paddenstoelen mee die je kunt bakken. Bereid salade-ingrediënten van tevoren voor voorgerechten en verpak ze in luchtdichte containers. Het zal problematisch zijn om een verjaardagstaart mee te nemen, maar als er een koelkast is, dan is het mogelijk. Kant-en-klare snacks in de vorm van kazen, worstjes, ingeblikte groenten zijn ook nuttig. Neem over het algemeen meer fruit en groenten - een uitstekende eetlust in de frisse lucht. Vergeet niet om alcohol en drankjes te pakken.

Stap 3

Versier het territorium. Thematisch briefpapier in de vorm van kleurrijke posters, slingers, papieren lantaarns en ballonnen zal elk feest versieren. Je kunt ze aan bomen hangen, auto's, stoelen en tafels, huis versieren.

Stap 4

Neem je buitenspullen mee. Om van een feestelijke picknick geen banaal feest te maken, moet je buitenspellen opnemen in het scenario van de vakantie - je hebt rekwisieten nodig (ballen, touwen, verschillende schelpen, enz.). Verdeel de gasten in twee teams en organiseer een wedstrijd. Met een paar badmintonrackets, shuttles, een voetbal en andere uitrusting kun je opwarmen.

Stap 5

Schrijf een scriptie. Duidelijk geplande fasen van het evenement zullen u helpen om het feest onvergetelijk te maken - verdeel de duur van elke wedstrijd ongeveer in de tijd, bereken de duur van het feest, houd een reserve voor vrije tijd. Als je de verjaardag van een kind viert, zorg er dan voor dat je animators uitnodigt - grappige clowns, sprookjesfiguren en stripfiguren zullen de kinderen veel plezier bezorgen. Organiseer muzikale begeleiding, zorg er alleen voor dat er niet te veel muziek is. De finale van de actie kan de lancering van ballonnen, een vlieger of een klein vuurwerk zijn.

Aanbevolen: