Hoe Schrijf Je Een Verjaardagsgroet

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Verjaardagsgroet
Hoe Schrijf Je Een Verjaardagsgroet

Video: Hoe Schrijf Je Een Verjaardagsgroet

Video: Hoe Schrijf Je Een Verjaardagsgroet
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Onder de vele kant-en-klare ansichtkaarten met teksten die letterlijk bij elke stap worden verkocht (zelfs in supermarkten), kun je gemakkelijk een keuze maken die past bij de gewenste gelegenheid of gebeurtenis. En de teksten erin worden, zoals gebruikelijk, in verzen uitgevoerd. Maar deze verzen voldoen niet altijd aan onze eisen, ook al is het ontwerp van de ansichtkaart zelf behoorlijk bevredigend. In dit geval kun je het beste zelf een ansichtkaart maken en er een unieke groet in schrijven, bijvoorbeeld een gelukkige verjaardag. Het zal perfect passen bij de held van de gelegenheid, en ook (wat zeer opmerkelijk is), het zal hem je ontroerende zorg tonen die gericht is op het maken van een aangename verrassing.

Hoe schrijf je een verjaardagsgroet
Hoe schrijf je een verjaardagsgroet

instructies:

Stap 1

Verjaardagsgroeten die met je eigen hand zijn geschreven, zijn altijd veel aangenamer dan de formulezinnen van gekochte ansichtkaarten. Bovendien kan het niet per se op een ansichtkaart worden toegepast. Probeer eens een ballon of bijvoorbeeld een sjaal die over je schouders is gedrapeerd als een geïmproviseerd (en zeer origineel) materiaal, zodat de jarige je felicitatie gemakkelijk kan lezen als hij je bij de ingang van het huis ontmoet.

Stap 2

Geloof me, de manier waarop u uw felicitaties presenteert, is niet minder belangrijk dan de inhoud ervan. En hoe origineler het is, hoe meer indruk het zal maken op de persoon die wordt gefeliciteerd.

Stap 3

Als basis voor de felicitatie zelf kun je een couplet (geschreven op basis van de persoonlijke kwaliteiten van de held van de gelegenheid) of een bekend lied nemen, waarvan de tekst kan worden gecorrigeerd in overeenstemming met de naam en karaktereigenschappen van de jarige. Afhankelijk van de leeftijd van de persoon die gefeliciteerd moet worden, kan de tekst enigszins worden versleuteld door enkele zelfstandige naamwoorden (werkwoorden) te vervangen door getekende objecten. Tieners zullen deze manier van feliciteren bijvoorbeeld zeker waarderen. Wees niet bang om verder te gaan dan de algemeen aanvaarde tradities, integendeel, ren weg van saaie sjablonen en probeer je vrienden en geliefden te verrassen met nieuwe ideeën. Veel succes met deze leuke zaak!

Aanbevolen: