Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar 2017: Weekends En Januarivakanties

Inhoudsopgave:

Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar 2017: Weekends En Januarivakanties
Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar 2017: Weekends En Januarivakanties

Video: Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar 2017: Weekends En Januarivakanties

Video: Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar 2017: Weekends En Januarivakanties
Video: [The Forest] Episode 2/What Are Those Things....Cannibals? 2024, April
Anonim

Met het naderen van de winter beginnen de Russen zich zorgen te maken over een volkomen redelijke vraag: hoe rusten we voor het nieuwe jaar 2017? Deze keer is de locatie van de data best handig, dus er zal meer dan genoeg tijd zijn om het nieuwe jaar te vieren, rust en entertainment.

Ontdek hoe we uitrusten voor het nieuwe jaar 2017 en de weekenden voor de januarivakantie
Ontdek hoe we uitrusten voor het nieuwe jaar 2017 en de weekenden voor de januarivakantie

instructies:

Stap 1

Inwoners van de Russische Federatie hebben negen dagen vrij voor het nieuwe jaar 2017. De januarivakantie begint op 31 december, wat dit jaar op zaterdag valt. Dit is best handig, aangezien er nog steeds wordt gediscussieerd over het al dan niet maken van de laatste dag van december tot een officiële feestdag. Het is erg moeilijk om op zo'n datum te werken en de meeste werkgevers laten hun ondergeschikten meestal op 30 december met vakantie gaan. En het kost tijd om je voor te bereiden op de feestdagen. Hoe dan ook, terwijl de vraag open blijft, zullen de Russen zeker de laatste zaterdag van de komende december thuis doorbrengen.

Stap 2

1 januari Nieuw 2017 - zondag. Met deze vakantie is alles vrij duidelijk. Mensen zullen traditioneel het nieuwe jaar vieren in een familie- of vriendelijke kring, en sommigen zullen uitslapen en gewoon ontspannen na een stormachtige oudejaarsavond van 31 tot de 1e. Het is vermeldenswaard dat 2017 volgens de oosterse kalender het jaar is van de Red Fire Rooster, dus felrode tinten moeten aanwezig zijn in feestelijke outfits en decoraties. Astrologen voorspellen dat het komende jaar in alle plannen moeilijk kan zijn, dus het is belangrijk om het vreugdevol tegemoet te treden, met een positieve houding en vertrouwen in het beste.

Stap 3

Weekends en januarivakanties voor Nieuwjaar 2017 gaan door van 2 tot 8 januari. En nogmaals, geschillen over de opportuniteit van zo'n lange nieuwjaarsvakantie blijven bestaan. Russen van volwassen leeftijd herinneren zich nog de tijden dat ze officieel pas op 1 en 2 januari rustten. Volgens peilingen hebben de meeste mensen niets te doen na het vieren van de vakantie. Bovendien hebben de productie en economie van het land een hele week bijna volledig stilgelegen, wat hen negatief beïnvloedt. De regering bespreekt de mogelijkheid om een deel van de nieuwjaarsvakantie uit te stellen tot de eerste week van mei om de Russen comfortabelere omstandigheden voor recreatie te bieden, maar de vraag blijft open.

Stap 4

Op 7 januari vieren orthodoxe Russen het grote kerkelijke feest van Kerstmis. Bijna alle mensen houden van deze dag, ook degenen die atheïstische opvattingen hebben. Wie houdt er niet van om met familie, geliefden en dierbaren aan tafel te zitten, elkaar te feliciteren en leuke cadeaus uit te wisselen? Bovendien hebben de Russische volkskersttradities de afgelopen jaren actief herleven, bijvoorbeeld kerstliederen, die erg populair zijn bij kinderen en jongeren. Dus het volgende langverwachte weekend en januari-vakanties zullen zeer binnenkort komen, en om ze interessant en gedenkwaardig te maken, is het de moeite waard om je van tevoren op een dergelijk evenement voor te bereiden.

Aanbevolen: