Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe We Rusten Voor Het Nieuwe Jaar
Video: DIY Kamer Decoratie! 10 DIY Kamer Decoratie Ideëen for Tieners! (DIY Muur Decoratie, Kussens, etc.) 2024, April
Anonim

De algemene nieuwjaarsvakantie voor Rusland is een relatief nieuwe traditie. In de jaren negentig waren vakanties alleen op 1 en 2 januari, daarna begonnen we te rusten tot 5 januari en vanwege het uitstel van weekends - tot Kerstmis, terwijl de datums voor het einde van de nieuwjaarsviering elk jaar veranderden. Eind 2012 werd de duur van de wintervakanties wettelijk vastgelegd.

Hoe we rusten voor het nieuwe jaar 2014
Hoe we rusten voor het nieuwe jaar 2014

instructies:

Stap 1

De nieuwjaarsvakantie in 2014 duurt slechts acht dagen: vrije dagen zijn van 1 tot en met 8 januari. We rustten in dezelfde modus in januari 2013. Maar er is één significant verschil: als vorig jaar 30 en 31 december werden "toegevoegd" aan de nieuwjaarsvakantie, dan zijn er deze keer geen extra vrije dagen voor de vakantie. De laatste twee dagen van het uitgaande jaar vallen op maandag en dinsdag, en deze dagen op de productiekalender verschijnen als arbeiders.

Stap 2

Er zijn twee vrije dagen tijdens de nieuwjaarsvakantie (zaterdag 4 januari en zondag 5 januari), die wettelijk moeten worden "gecompenseerd" met extra vrije dagen op andere momenten. In 2014 werd besloten het weekend uit te stellen naar 2 mei (vrijdag) en 3 november (maandag). Zo zal een minivakantie die samenvalt met de eerste meivakantie in Rusland duren van 1 mei tot 4 mei. En dezelfde hoeveelheid tijd zal in november worden uitgetrokken voor de viering van de Dag van Nationale Eenheid.

Stap 3

Het schema voor het uitstellen van vakanties voor 2014 is al goedgekeurd door de Staatscommissie voor de regulering van sociale en arbeidsverhoudingen en ondertekend door premier Dmitry Medvedev, en er zouden geen wijzigingen in moeten worden aangebracht.

Aanbevolen: