Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Het Beste Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Het Beste Vieren
Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Het Beste Vieren

Video: Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Het Beste Vieren

Video: Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Het Beste Vieren
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is altijd beschouwd als een gezinsvakantie. Maar dit is geen reden om een ontmoeting met vrienden te weigeren. Het is goed mogelijk om thuisbijeenkomsten te combineren met een gezellig drukbezocht samenzijn.

Hoe kun je het nieuwe jaar het beste vieren
Hoe kun je het nieuwe jaar het beste vieren

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier om het nieuwe jaar in familiekring te vieren, zonder vrienden te beledigen, is door ze na het klokkenspel te ontmoeten. Het scenario voor zo'n vakantie is eenvoudig. In het begin verzamelt het huishouden zich aan tafel, gevuld met een verscheidenheid aan voedsel. Hier moet je naar je smaak handelen. Iemand wijkt liever niet af van tradities, het bereiden van salade Olivier, haring onder een bontjas en gebakken gans. Of juist, hij geeft een themafeest en verrast dierbaren met exotische, zeldzame gerechten. Het is beter om het vakantieplan en het menu van tevoren met het gezin te bespreken, om uw dierbaren niet te schokken met te extreme ideeën. Nadat de president een toespraak heeft gehouden, is champagne gedronken, middernacht is aangebroken, ga naar buiten om het te vieren met je vrienden. Breng mousserende wijn, een eenvoudige snack, sterretjes, carnavalsmaskers mee. En dan zal de voortzetting van het feest niet minder leuk zijn dan het begin.

Stap 2

Als rustige thuisbijeenkomsten je niet bevallen, kun je het nieuwe jaar vieren in een restaurant of vakantiehuis. Reserveer hiervoor vooraf een tafel of hotelkamer. Vergeet niet dat in de meest populaire etablissementen de plaatsen op oudejaarsavond binnen zes maanden of zelfs eerder zijn uitverkocht. Zorg daarom voor de viering in de zomer.

Stap 3

Als je de traditionele nieuwjaarsviering beu bent, ga dan op vakantie naar warme landen. Daar kun je hem ontmoeten onder een palmboom in een zwempak of in een plaatselijk restaurant waar lekkernijen worden geserveerd.

Stap 4

Wanneer je geen zin hebt om thuis te zitten, en een buitenlandse reis staat niet op de planning, vier het nieuwe jaar dan bijvoorbeeld bij een duikclub. Ze zijn te vinden in bijna alle grote steden. Daar kun je de vakantie onder water vieren, met duiken en flippers, zwemmen rond een kerstboom op de bodem, versierd met ballen en klatergoud. Toegegeven, champagne wordt in dit geval geannuleerd. Het kan alleen worden gedronken na het klimmen op het land.

Aanbevolen: