Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Vieren In Moskou?

Inhoudsopgave:

Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Vieren In Moskou?
Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Vieren In Moskou?

Video: Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Vieren In Moskou?

Video: Hoe Kun Je Het Nieuwe Jaar Vieren In Moskou?
Video: Moscow on New Years Eve. Things to Do and Places to Visit! 2024, April
Anonim

Degenen die besluiten om tijdens de vakantie in de stad te blijven, moeten van tevoren plannen waar ze het nieuwe jaar gaan vieren. Er zijn veel plekken in Moskou waar je op 31 december terecht kunt. Maar de meest populaire boeken in de zomer, dus je moet van tevoren voor winterevenementen zorgen.

Hoe kun je het nieuwe jaar vieren in Moskou?
Hoe kun je het nieuwe jaar vieren in Moskou?

instructies:

Stap 1

Als je een luidruchtig gezelschap en luide muziek wilt, ga dan het nieuwe jaar vieren in een club of restaurant. Bijna alle uitgaansgelegenheden bereiden een nieuwjaarsprogramma voor met Sinterklaas en Snegurochka, een kerstboom, cadeautjes en verrassingen. U hoeft alleen vooraf aan de beheerder door te geven hoeveel personen er zullen zijn en een voorschot te betalen voor de tafelhuur. U kunt een café of bar kiezen op de website https://resto.ru/. Daar vindt u de telefoonnummers van de contactpersonen, wat voor soort keuken er in het restaurant wordt geserveerd, evenals het bedrag van de geschatte rekening in elke instelling.

Stap 2

De viering van het nieuwe jaar op het Rode Plein wordt elk jaar populairder. Je kunt ook meedoen. Het feestelijke concert begint 's avonds, om zeven of acht uur. Het wordt uitgezonden op grote schermen op het plein zelf en in aangrenzende straten. Om vijf voor twaalf wordt het vervangen door de toespraak van de president. En dan slaat het klokkenspel, wat je met je eigen ogen kunt zien op de Spasskaya-toren. In de nacht van 1 januari rijdt de metro tot drie uur 's nachts. Daarom zullen absoluut alle burgers naar huis kunnen.

Stap 3

Heb je geen zin om ergens heen te gaan, organiseer dan thuis een themafeest. Kook bijvoorbeeld zeevruchten, schik exotisch fruit op tafels, deel rum, munt en ijs uit aan gasten en bied een Mojito-cocktail aan. Laat je voelen alsof je aan de oceaankust bent in een tropisch land. En als je de muren decoreert met posters met palmbomen en surf, hoeden en zonnebrillen uitdeelt aan de gasten, Latijns-Amerikaanse ritmes aantrekt en je onderdompelt in de sfeer van een hete zuidelijke avond, dan lukt het je helemaal.

Stap 4

Niet alleen professionele duikers, maar ook gewone inwoners van de metropool kunnen nu het nieuwe jaar onder water vieren. Het enige dat u hoeft te doen, is van tevoren instructies krijgen en duiken en vinnen proberen. In de nacht van 1 januari wordt een kerstboom geplaatst en versierd op de bodem van het zwembad, naast de zijkanten verschijnen ligstoelen en gedekte tafels en kan de vakantie beginnen. Neem vooraf contact op met duikcentrum Aquatika om tot dit extreme feest te komen. Je kunt zijn adres en telefoonnummers vinden op de website

Aanbevolen: