Hoe Maak Je Een Cadeau Van Papier?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cadeau Van Papier?
Hoe Maak Je Een Cadeau Van Papier?

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Van Papier?

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Van Papier?
Video: Een kaart maken op een leuke manier. 2024, April
Anonim

Als je een cadeau geeft, wil je altijd dat het iets speciaals en gedenkwaardigs wordt voor de eigenaar. De cadeau-industrie breidt haar horizon snel uit. Maar tegelijkertijd hebben geschenken die met hun eigen handen zijn gemaakt hun speciale waarde niet verloren. Je kunt een chique snoepboeket maken met papier, lijm en andere gereedschappen en materialen.

Een boeket snoep - mooi en smakelijk
Een boeket snoep - mooi en smakelijk

Het is nodig

  • * Crêpepapier (golfpapier) roze en groen;
  • * Lijm;
  • * Schaar;
  • * Fijne draad en steeldraad;
  • * Ronde snoepjes;
  • * Goud papier.

instructies:

Stap 1

Het snoepje moet in verguld papier worden gewikkeld. Knip hiervoor een vierkant uit zodat je er snoep in kunt wikkelen. Verzamel alle uiteinden in één paardenstaart en zet deze vast met een draad. De gebonden uiteinden worden het bed van de roos.

Stap 2

Neem roze crêpepapier en knip hier 2 vierkanten van 6 * 6 cm uit, rond een kant van de vierkanten. De afgeronde snede moet over de golf zijn. Geef de lege plekken de vorm van bloembladen door het midden uit te rekken. Je krijgt twee bolle bloembladen. Plaats de bloembladen op elkaar met een lichte verschuiving, druppel lijm en wikkel het snoep eromheen, knijp en draai de basis.

Probeer de verhoudingen te behouden
Probeer de verhoudingen te behouden

Stap 3

Het kelkblad moet aan de knop worden vastgelijmd. Maak een kelkblad met vier bloembladen van groen crêpepapier. Smeer de bodem in met lijm en wikkel het kelkblad om de knop. Knip de overtollige uiteinden af, steek voorzichtig een dikke draad in het midden van de steel en wikkel deze in met tape gesneden uit groen papier, om de snede te maskeren. Spreid de bloembladen, je kunt de randen een beetje oprekken om ze volumineuzer te maken

Zo ziet een bloem eruit zonder snoep. ze is al opgegeten
Zo ziet een bloem eruit zonder snoep. ze is al opgegeten

Stap 4

De bloem met snoep is klaar. Laat u bij het ontwerp van het boeket leiden door uw smaak, met behulp van bloemenaccessoires: een cadeaunet, film, parelkralen. Als u een groot rond boeket wilt maken, maak dan een blanco polystyreen met een halfronde vorm. Je steekt er rozen in. Toegegeven, je zult er veel van nodig hebben. Daarna drapeer je de basis voorzichtig. Je kunt ook eenvoudig 15-17 rozen verzamelen als een gewoon boeket en ze vastbinden met een geschenkstrik.

Stap 5

Onthoud dat snoepboeketten zwaar genoeg zijn, dus de basis moet sterk zijn. Om dezelfde reden moet je de steel van de roos niet te lang maken.

Aanbevolen: