Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Feng Shui

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Feng Shui
Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Feng Shui

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Feng Shui

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Feng Shui
Video: VLOG | DE KERSTBOOM OPTUIGEN | Leukste KERST activiteit | 2 kerstbomen versieren | My Best Self 2024, Mei
Anonim

De traditie om een dennenboom in huis te halen en te versieren, is lang geleden ontstaan en heeft zijn relevantie tot op de dag van vandaag niet verloren. Een elegante kerstboom verandert echter de circulatie van energiestromen in het huis, dus het is erg belangrijk om een waardige plek voor de kerstboom te vinden en deze correct te versieren.

Hoe versier je een kerstboom met feng shui
Hoe versier je een kerstboom met feng shui

Het is nodig

  • - Kerstboom;
  • - versieringen;
  • - kompas.

instructies:

Stap 1

Volgens de leer van Fashui is de meest geschikte plaats voor het plaatsen van een dennenboom de zuidelijke sector van de kamer. Omdat het belangrijkste element van deze zone Vuur is. Een puntige, driehoekige kerstboom versierd met lichtjes en klatergoud zal de ruimte en de positieve energiestromen perfect harmoniseren. Door de boom in het zuidelijke deel van de kamer te plaatsen, activeer je de sector die verantwoordelijk is voor roem en erkenning. Het is echter erg belangrijk om de spar niet te versieren met een overmatige hoeveelheid klatergoud en blauwe ballen. In dit geval zijn rood speelgoed en kaarsen ideale decoraties.

Beeld
Beeld

Stap 2

Als de zuidelijke sector niet beschikbaar is in het appartement, zou een goede oplossing zijn om een dennenboom in het zuidwestelijke deel van de kamer te installeren. De eigenaar van deze sector is de aarde, die niet wordt beschadigd door vuur, en de harmonie van de ruimte zal niet worden verstoord. In dit geval moet de spar worden versierd met roze, rode of gele speeltjes. Een heldere veelkleurige slinger moet verplicht zijn en moet zo vaak mogelijk worden opgenomen. Het is beter om geen grote zilveren ballen op te hangen. Cijfers van de kerstman en Snegurochka passen perfect in deze sector. De spar in dit deel van de kamer versterkt de sector die verantwoordelijk is voor liefde en huwelijk.

Beeld
Beeld

Stap 3

Metaal is een element van de westelijke en noordwestelijke delen van de kamer, dus de kerstboom, als element van vuur, zal hier niet op zijn plaats zijn. Maar als je de boom versiert met witte, grijze, zilveren of gouden bollen, kun je de onbalans enigszins gladstrijken en de spar in harmonie brengen met de energie van metaal. Je kunt het ook aan de kerstboom hangen met metalen bellen, engelen, zilveren regen. Maar kaarsen zijn hier niet nodig, de slinger moet zo min mogelijk worden aangezet.

Beeld
Beeld

Stap 4

Als de boom in het noordoosten staat, wordt hij nog steeds gedomineerd door metaal en kan hij worden versierd zoals in het vorige geval. In plaats van gepaarde symbolen is het de moeite waard om een kleine wereldbol op te hangen. Dit helpt bij je studie. Parelkralen zullen een goede decoratie zijn.

Beeld
Beeld

Stap 5

De spar, die zich in het oosten van de kamer bevindt, zal de familiebanden helpen versterken. Versier het niet met puntig speelgoed (ijspegels, sterren). Kerstversieringen moeten bedekt zijn met klatergoud.

Stap 6

Als de kerstboom in het zuidoosten wordt geplaatst, zijn de beste versieringen glazen vissen, munten, slingers van "kostbare" kralen. Aan de takken kun je rode linten knopen. Spar in deze sector zal financiële welvaart helpen.

Aanbevolen: