Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Regen?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Regen?
Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Regen?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Regen?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Regen?
Video: Hoe versier ik mijn kerstboom met Sep? - WARENTUIN 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is gewoon ondenkbaar zonder veelkleurige glanzende regen. De outfit van een feestelijk versierde kerstboom blijkt zonder als het ware onafgewerkt tot zijn logische einde. De "stromen" van regen die glinsteren in het licht van de slingers versterken de schoonheid en pracht van het feestelijk versierde huis. Het is niet genoeg om alleen maar regen op de takken van de kerstboom te strooien (het zou te gemakkelijk zijn), je kunt je fantasie verbinden en de kerstboom een geweldige originele look geven.

Hoe versier je een kerstboom met regen?
Hoe versier je een kerstboom met regen?

instructies:

Stap 1

Neem 6-8 zakken regen van verschillende kleuren (afhankelijk van de grootte van je bosschoonheid). Verwijder de regen uit alle pakketten en bevestig gelijkmatig aan de basis op de bovenkant van de spar. Neem een bosje regen van dezelfde kleur en draai het voorzichtig van de kruin naar de onderste takken. Draai daarna de tweede bundel in een spiraal, dan de derde, enz. Je boom zal stralen met alle kleuren van de regenboog. Een zeer pittoreske decoratieoptie.

Stap 2

Doe eerst alles op dezelfde manier als bij de eerste optie. Verdeel de tweede regenbui alleen in een spiraal, niet na de eerste, maar in de andere richting. In bepaalde gebieden moeten ze elkaar kruiselings ontmoeten en overlappen. Cross "stromen" van veelkleurige regen zien er erg indrukwekkend uit.

Stap 3

Als je je boom in een kamer in een hoek of tegen een muur plaatst, kun je de "voorkant" (gevel) decoreren met een contourfiguur van regen. Dit gebeurt als de kerstboom al versierd is met slingers en speelgoed. Neem een lange regenbui en bevestig deze aan de top van de boom bij de basis. Leg nu elke vorm direct langs de takken en zet, indien nodig, de regen op de takken vast met behulp van paperclips of draden. Zo kun je een ster, een sneeuwvlok, een visgraat, een grappige smiley of een gezicht van een sprookjesheld neerzetten. Als één pakket regen niet genoeg was, bevestig dan een tweede bundel bovenop de boom naast de eerste en leg de contouren van dezelfde figuur langs de takken, maar in een andere richting ten opzichte van de eerste (tegenover, zoals indien in spiegelbeeld). Onderaan moeten de uiteinden van de regen samenkomen; laat het figuur niet saai worden. Als je een sterretje hebt neergezet, er regenstralen omheen hebt gebouwd, doe dan hetzelfde met de zon. Als je het hoofd van een kabouter hebt neergelegd, ogen maakt van blauwe regen, een neus van geel, een brede glimlach van rood, een pet van groen, een baard van zilver, enz. Gebruik een heldere regen, fantaseren.

Stap 4

Omwikkel de sparrenstam met zilveren of gouden regen totdat ze ballen aan de boom begonnen te hangen. Begin met krullen vanaf de onderkant en spiraal omhoog. Als één bundel niet genoeg is, neem dan de tweede, derde, indien nodig. Bevestig aan de bovenkant van het hoofd het uiteinde van de regen met draad of draden. Snijd de regen af zodat je een fontein krijgt. In dit geval heeft u geen glazen blad voor uw kerstboom nodig. Nu kun je beginnen met het ophangen van ballen en slingers aan de bosschoonheid.

Stap 5

Hang de regenkoorden niet verticaal op, zoals de meeste doen, maar horizontaal. Spreid de regen zo over de sparren takken dat de meerlagige boom wordt benadrukt. Verander kleuren. Hang kerstboomversieringen tussen de lagen: in de ene opening alleen rood, in de andere - alleen geel, in de derde - alleen blauw, enz. Je kunt één "eetbare" laag creëren door geen glazen bollen te hangen, maar snoepjes in mooie wikkels, kleine appels, mandarijnen, noten verpakt in folie, etc.

Stap 6

Als uw kerstboom op een verhoging is geïnstalleerd (tafel, kruk, nachtkastje), maak dan een regenval van de onderste takken naar de vloer (de originele "rok"). Om dit te doen, trekt u een sterke draad langs de hele diameter van de onderkant van de boom en hangt u de regen eraan zodat deze de vloer bereikt. Je zult dicht, bijna helemaal, moeten ophangen. Gebruik aan het einde van de procedure een schaar om de "zoom" van de rok af te knippen (het onderste deel van de "cascade"). Als je wilt, kun je nieuwjaarsspeelgoed achter dit glanzende gordijn plaatsen.

Aanbevolen: