Feng Shui-kerstboom

Inhoudsopgave:

Feng Shui-kerstboom
Feng Shui-kerstboom

Video: Feng Shui-kerstboom

Video: Feng Shui-kerstboom
Video: Feng shui. Money.The God Hotei brings good luck to the house. The best relax 2024, Mei
Anonim

Wat is nieuwjaar zonder een boom? Een kunst- of levende boom, sparren twijgen of een krans ervan - dit alles zorgt voor een feestelijke sfeer, vrolijkt op en versterkt het geloof in wonderen. Feng Shui zal helpen om het komende jaar nog meer magie aan het leven toe te voegen en de gewenste veranderingen teweeg te brengen. Waar plaats je een feestelijke Feng Shui-boom? Hoe het te versieren om de positieve impact te vergroten?

Feng Shui-kerstboom
Feng Shui-kerstboom

Wanneer u besluit een Feng Shui-kerstboom in huis te plaatsen, moet u van tevoren beslissen wat voor soort veranderingen u wilt. De keuze voor een specifieke plek in de kamer hangt hiervan af. Daarnaast kunnen ook de windstreken een rol spelen. En vergeet het thema sieraden niet, want die versterken het magische effect.

Feng Shui-kerstboom: installatie op de windstreken

Als een persoon vooruit wil in de dienst, zijn carrière wil ontwikkelen, bepaalde hoogten op het werk wil bereiken, dan moet de nieuwjaarsboom in het noordelijke deel van de kamer worden geplaatst.

Om populariteit, geluk en geluk aan te trekken, is het het beste om de spar in het zuiden te plaatsen.

Een kerstboom aan de oostkant zal de familie- en liefdesrelaties beïnvloeden. Harmonie, comfort, warmte en wederzijds begrip zullen in huis heersen. Het is in het oostelijke deel van de kamer dat een Feng Shui-kerstboom moet worden geplaatst om ruzies, conflicten binnen het gezin uit de weg te ruimen en de banden met familieleden te versterken.

De zone, waarvan de activering een positief effect zal hebben op de conceptie van kinderen, ligt in het westen. Direct daar moet je een versierde boom plaatsen als je een droom hebt om een kind te krijgen. Bovendien stimuleert deze zone de verbeelding, beïnvloedt de ontwikkeling van creativiteit, helpt bij het uitvoeren van verschillende creatieve plannen.

Extra opties voor de locatie van de nieuwjaarsboom in Feng Shui:

  1. noordwesten - een gebied dat verantwoordelijk is voor reizen en reizen, maar ook voor het versterken van vriendschappen en het ontstaan van nieuwe prettige of nuttige kennissen;
  2. zuidwesten - de nieuwjaarsboom die hier staat zal een positief effect hebben op liefdesrelaties buiten het huwelijk;
  3. noordoosten - een zone die de zelfontwikkeling beïnvloedt en verborgen vermogens activeert;
  4. zuidoosten - als u uw financiële situatie wilt verbeteren, moet u in dit gebied een versierde kerstboom plaatsen.

New Year's Feng Shui: waar de kerstboom te installeren?

Als je een boom in het midden van de kamer plaatst, zal dit de gezondheid aantrekken, het welzijn verbeteren en verschillende kwalen helpen bestrijden. Bovendien beweren sommige Feng Shui-experts dat de centrale regio alle andere zones activeert.

Wil je drastische veranderingen? Is de vermoeidheid van het gewone leven al ondraaglijk? Dan moet je de boom ondersteboven hangen, dichter bij het midden van de kamer.

Als je ervan droomt om het gezin het komende jaar aan te vullen, moet je een elegante kerstboom in de rechterhoek plaatsen, het dichtst bij de ingang van de kamer.

Voor degenen die extra winst willen maken in het nieuwe jaar, is het raadzaam om een kerstboom te installeren in de linkerhoek die het verst van de deuren is verwijderd.

Als je een kerstboom in de linkerhoek het dichtst bij de ingang van de kamer plaatst, zal het activeren van deze zone de relaties met vrienden, kameraden en collega's verbeteren. Bovendien zal de energie van dit gebied de ontwikkeling van intellectuele vermogens mogelijk maken.

Als je droomt van liefde en romantische relaties, kun je een Feng Shui-kerstboom in de rechterhoek van de kamer zetten. Met behulp van het "ontwaken" van deze zones in de kamer, kun je niet alleen je ware liefde vinden, maar ook bestaande romantische relaties versterken.

Als je de sparrenschoonheid in het midden van de muur rechts van de ingang plaatst, dan zijn er volgend jaar veel interessante uitstapjes en reizen.

Mensen die zich professioneel willen ontwikkelen, dromen van het succesvol opbouwen van een carrière, het krijgen van een promotie of het veranderen van hun baan/functie naar een interessantere functie, moeten een kerstboom recht voor de ingang van de kamer zetten, maar niet in het midden van de Kamer.

: wanneer het niet mogelijk is om de boom in de gewenste ruimte te plaatsen, kunt u in die ruimte een krans van dennentakken, kegels, een afbeelding met een visgraat, eventuele decoratieve elementen waar takken en naalden zijn ophangen.

Feng Shui-tips voor het versieren van een kerstboom

Aan het gebruikelijke en standaard kerstboomdecor voor het nieuwe jaar, moet je die elementen toevoegen die verlangens symboliseren, waarvan je de vervulling het komende jaar echt wilt.

  • Voor welvaart in het gezin en voor financieel welzijn moeten biljetten en munten aan sparren takken worden gehangen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat er meer gouden en zilveren versieringen aan de boom komen.
  • Om het leven goed te laten voeden, volgens de regels van Feng Shui, is het noodzakelijk om eetbare decoraties op de nieuwjaarsboom te plaatsen: beeldjes van dieren of de kerstman, chocolademunten, gedroogd fruit, noten, enzovoort.
  • Als je volgend jaar buiten je huis wilt doorbrengen, veel wilt reizen, dan moet je zeker de kerstboom versieren met symbolen van verschillende landen, auto's en treinen, kleine kaarten.
  • Als het onderwerp kinderen en aanvulling in het gezin erg relevant is, moet de kerstboom voor het nieuwe jaar in Feng Shui worden versierd met kinderspeelgoed, vlaggen, afbeeldingen met stripfiguren en sprookjes, engelen. Het kleurenschema moet zacht, pastel zijn.
  • Voor wijzigingen in het werkgebied moet u die symbolen die bij een beroep, een carrière horen, toevoegen aan de takken van de vakantieboom. Het kunnen bijvoorbeeld pennen zijn, enkele kleine notitieboekjes, paperclipversieringen, enzovoort.
  • Om de vriendschappelijke banden en relaties tussen familieleden te versterken, is het noodzakelijk om in het nieuwjaarsdecor kerstversieringen te brengen die ooit door dierbaren zijn gepresenteerd.
  • Voor liefde en harmonie in het gezin, moet je verschillende gepaarde speelgoed, harten op de nieuwjaarsboom plaatsen. Rood moet domineren.

Aanbevolen: