Nieuwjaar 2019: Hoe De Vakantie Voor Mannen Te Vieren

Inhoudsopgave:

Nieuwjaar 2019: Hoe De Vakantie Voor Mannen Te Vieren
Nieuwjaar 2019: Hoe De Vakantie Voor Mannen Te Vieren

Video: Nieuwjaar 2019: Hoe De Vakantie Voor Mannen Te Vieren

Video: Nieuwjaar 2019: Hoe De Vakantie Voor Mannen Te Vieren
Video: Vakantie (2019) Film 2024, April
Anonim

Welke outfit te kiezen voor oudejaarsavond 2019? Deze vraag wordt meer gesteld door de eerlijke seks. Mannen willen er echter ook feestelijk uitzien tijdens het vieren van het nieuwe jaar. Hoe kan de sterke helft van de mensheid de feestdag vieren?

Nieuwjaar 2019: hoe de vakantie voor mannen te vieren
Nieuwjaar 2019: hoe de vakantie voor mannen te vieren

Het aankomende jaar 2019 staat in het teken van het gele aarden Varken (Zwijn). Het varken is dol op gezelligheid, felle kleuren en alles wat nieuw is. Hiermee moet rekening worden gehouden bij de voorbereiding om het nieuwe jaar 2019 te vieren. Welke kleding moeten mannen kiezen voor deze vakantie? Er zijn namelijk genoeg opties. Veel hangt af van waar en hoe het nieuwe jaar zal worden gevierd, of het nu een soort themafeest zal zijn of de hoofdavond van het jaar zal worden gehouden met vrienden, familie en binnen de muren van iemands huis.

Gemak en stijl zijn de belangrijkste componenten van een nieuwjaarsoutfit voor een man. Bij het maken van een afbeelding en het kiezen van dingen, is het handig om wat moed te tonen in de kledingstijlen of in prints. Vergeet accessoires niet. Ze zullen de feestelijke look kunnen aanvullen en zullen het varken behagen, dat dol is op verschillende decoraties en interessante, originele details, zowel in een feestelijke outfit als in het interieur.

Hoe het nieuwe jaar 2019 voor mannen te vieren? De volgende richtlijnen zijn het antwoord op deze vraag. Je hoeft niet alle tips op te volgen en met elk detail rekening te houden. Er zijn echter enkele punten die het overwegen waard zijn.

Oudejaarsoutfit: 8 tips voor mannen

  1. Het hoofdkleurenpalet van de nieuwjaarsoutfit van 2019 is gebaseerd op de tinten bruin, geel en rood. Het is echter helemaal niet verboden om klassieke nieuwjaarstinten in je imago te introduceren: rood, groen, wit, zilver, goud, blauw of lichtblauw. Maar we moeten proberen zodat ze het herenpak niet domineren. Een uitstekende keuze voor een vakantie kunnen beige of crèmekleurige overhemden zijn, donkerbruine vesten met heldere voering, klassieke pakken in donkere en strikte tinten.
  2. De gastvrouw van het komende jaar - het Varken - zal positief reageren op zachte en comfortabele, huiselijke elementen in kleding. Daarom kan een man voor het nieuwe jaar gerust een gebreide trui met Scandinavische motieven dragen. Sweatshirts zijn niet de juiste beslissing, ze zien er niet slim uit. In sommige situaties, vooral als het nieuwe jaar buiten de stad wordt gevierd, is dergelijke kleding echter relevant. Voor liefhebbers van losse snitten en stijlen is er goed nieuws: je kunt de vakantie vieren in een T-shirt, het belangrijkste is om de juiste te kiezen.
  3. Als er niet de minste wens is om een klassieke broek aan te trekken, kunnen mannen kiezen voor de gebruikelijke jeans. Het wordt echter aanbevolen om de voorkeur te geven aan die modellen die geen extra pakkende accessoires en elementen hebben die geen onnodige slijtage en sneden hebben. Maar joggingbroeken moeten pas volgend jaar uit, ze zijn helemaal niet geschikt voor de vakantie.
  4. Het varken (zwijn) is dol op alles wat nieuw is. Daarom moet een man proberen wat nieuwe elementen in zijn nieuwjaarsoutfit te hebben. Een speciaal voor de vakantie gekochte stropdas, nieuwe sokken of een stijlvol jasje - elke optie is geschikt.
  5. Fashionisten die zich afvragen hoe ze het nieuwe jaar 2019 moeten vieren, moeten letten op een verscheidenheid aan prints en patronen. Dit kunnen dieren- of plantmotieven zijn, geometrie in verschillende combinaties, abstractie en nevel/vlekken. Dingen met prints met nieuwjaarsthema kunnen er heel leuk uitzien. Men moet echter voorzichtig te werk gaan: de overvloed aan tekeningen kan het nieuwjaarsbeeld van een man erg zwaar of zelfs luguber maken. Het volstaat om een paar relevante details toe te voegen om de outfit te laten spelen. Zo kun je bijvoorbeeld een schattig vlinderdasje pakken met biggetjes erop.
  6. Als een man op vakantie gaat in het gezelschap van een geweldige metgezel, dan moet hij van tevoren regelen wat hij het nieuwe jaar gaat vieren. Het uiterlijk van het paar moet in harmonie zijn, de outfits moeten worden gecombineerd. Als de nieuwjaarslook van een meisje wordt gedomineerd door goud, dan wordt haar metgezel ook aanbevolen om gouden tonen toe te voegen aan de feestelijke outfit. Dit kan zelfs eenvoudig met behulp van accessoires en kleine onderdelen.
  7. Extra feestelijke accenten die er tijdens oudejaarsavond heel passend uitzien, zijn een verscheidenheid aan accessoires. Het is geweldig als ze nieuw zijn, niet eerder gebruikt. Massieve zegelringen of herenringen, hangers en armbanden, dure en prachtige polshorloges, stijlvolle glanzende manchetknopen, een originele en heldere riem met een enorme gesp - dit alles past bij een herenoutfit voor het nieuwe jaar 2019.
  8. Mannen, net als mooie dames, worden niet aanbevolen om het nieuwe jaar te vieren in sokken of pantoffels op blote voeten. Een aarden varken (zwijn) kan zo'n minachtende houding misschien niet vergeven. Schoenen moeten comfortabel, stijlvol worden gekozen en de rest van het beeld aanvullen. Kleuren: zwart, bruin, grijs. Van de materialen is het beter om de voorkeur te geven aan leer of suède.

Aanbevolen: