Trouwen In Europa: Parijs Of Venetië?

Inhoudsopgave:

Trouwen In Europa: Parijs Of Venetië?
Trouwen In Europa: Parijs Of Venetië?

Video: Trouwen In Europa: Parijs Of Venetië?

Video: Trouwen In Europa: Parijs Of Venetië?
Video: Europe2021-Vlog04 Prachtig Venetië! 2024, April
Anonim

Veel stellen dromen ervan om hun huwelijksfeest speciaal te maken, niet banaal en indrukwekkend. Meestal wordt dit bereikt door een bruiloft te organiseren in een van de beroemde resorts in Europa. Pittoreske architectuur, oude katholieke kerken zullen de meest levendige indrukken voor liefhebbers creëren.

Trouwen in Europa: Parijs of Venetië?
Trouwen in Europa: Parijs of Venetië?

Parijs - de stad van de liefde

Parijs is de hoofdstad van de mode, de mode-industrie en natuurlijk liefde en romantiek. Meestal wordt gekozen voor een orthodoxe of katholieke bruiloft in Parijs, omdat deze stad majestueuze en oude kathedralen heeft met een unieke architectuur. Bovendien kunt u in het kasteel trouwen en uw huwelijksceremonie diversifiëren met een paardrijtocht door de buitenwijken.

Ook wordt er voor de pasgetrouwden een galabanket met gerechten uit de Franse keuken georganiseerd.

En het einde van het feest is een prachtig vuurwerk. Een jong stel zal jarenlang verliefd kunnen worden op Parijs en zal er zeker keer op keer willen terugkeren om de mooie Franse straten te zien, in een café in de buurt van de Eiffeltoren te zitten en de momenten van hun bruiloft in Europa opnieuw te herinneren.

Venetië - de haven van geliefden

Deze stad is altijd gevuld met vakanties en verwelkomt liefhebbers gastvrij. Piazza San Marco, smalle straatjes, prachtige grachten en bruggen - dit alles is een integraal onderdeel van Venetië. Deze plek is waar de echte romantiek geconcentreerd is voor een bruiloft.

De huwelijksceremonie hier bestaat uit een gondeltocht door de mooiste grachten van Venetië. 's Avonds zullen de pasgetrouwden een fotosessie houden tegen de achtergrond van de stad, bekleed met licht en maanlicht.

Venetië geeft een ongewoon gevoel van vrijheid, aangename oudheid, zijn betrokkenheid bij iets groots.

Bruiloften in deze stad worden gehouden in de kerk of in de gemeente. Het jonge stel zal een bruiloftsbanket houden en een geweldige suite voor pasgetrouwden. Het belangrijkste kenmerk van een bruiloft in Venetië is de huwelijksceremonie in middeleeuwse stijl. Je wordt onderdeel van het wereldberoemde carnaval en duikt in de wereld van de klassieke muziek.

Tsjechië, Bulgarije en Engeland zijn ook populair bij pasgetrouwden. Elk land heeft zijn eigen huwelijkstradities en amusement voor geliefden. Het is belangrijk dat de energie van het gekozen land met zijn gebruiken naar smaak is en aangename herinneringen oplevert voor de twee echtgenoten.

Aanbevolen: