Wat Te Koken Voor De Nieuwjaarstafel?

Wat Te Koken Voor De Nieuwjaarstafel?
Wat Te Koken Voor De Nieuwjaarstafel?

Video: Wat Te Koken Voor De Nieuwjaarstafel?

Video: Wat Te Koken Voor De Nieuwjaarstafel?
Video: Wat te koken met gehakt Zie hoe heerlijk het diner is geworden 2024, Mei
Anonim

Het is de moeite waard om van tevoren na te denken over wat u voor de nieuwjaarstafel moet koken. Maak een menu, neem alle benodigde producten op in de lijst om er zeker van te zijn dat alles voldoende is. In het jaar van de Red Fire Monkey is het belangrijk dat de feesttafel gevarieerd is. Daarom is het beter om een groter aantal gerechten te maken, maar elk in een kleiner volume.

2016 stol
2016 stol

De aap houdt van een mooi leven. Ze geeft niet alleen de voorkeur aan lekker, maar ook aan natuurlijk voedsel.

Met de komende vakantie is het belangrijk om de tafel mooi te dekken en gerechten te serveren die een ongewone smaak en vorm zullen hebben.

De tafel kan prachtig versierd worden met linten en mooie servetten. Een nieuwjaarscompositie ziet er geweldig uit op tafel. Ballen, klatergoud, glitter - dat is waar de aap van houdt. U kunt de tafelaankleding aanvullen met kaarsen die bij het tafelkleed passen.

Let op de gerechten. Gebruik de beste borden en bestek. Mooie vazen voor fruit en snoep, elegante kandelaars en servethouders, dit alles zal de Aap zeker bevallen.

2016
2016

De Monkey zal ongetwijfeld genieten van de verscheidenheid aan lichte salades en snacks gemaakt van verse ingrediënten. Je kunt de gerechten versieren met veel groen.

Gebruik als traktatie en als decoratie voedsel met de kleuren van het element vuur. Paprika's, tomaten, wortelen, mandarijnen zijn hier perfect voor.

De aap staat bekend om zijn zoetekauw, dus denk van tevoren na over interessante desserts. Zorg ervoor dat er fruit op tafel staat, vooral bananen.

Wat betreft alcoholische dranken, je moet niet ijverig zijn in deze kwestie. De aap houdt niet van dronken mensen.

Aanbevolen: