Wat Te Bereiden Voor De Nieuwjaarstafel Van 2017?

Inhoudsopgave:

Wat Te Bereiden Voor De Nieuwjaarstafel Van 2017?
Wat Te Bereiden Voor De Nieuwjaarstafel Van 2017?
Anonim

Elke gastvrouw wil de feestelijke nieuwjaarstafel onvergetelijk maken. Daarom moet je hard werken om jezelf, je geliefden en vrienden te plezieren.

novyj god 2017
novyj god 2017

In het komende jaar van de Haan zijn er geen familieleden op tafel, dus kip en eieren moeten worden verwijderd of vervangen door kwartels. Het jaar belooft onrustig te worden, dus de heer van het komende jaar moet de Haan behagen met nieuwjaarssnoepjes. Het eten belooft lekker en gevarieerd te worden.

novyj god 2017
novyj god 2017

Hoe maak je een menu?

Nieuwjaar is een magische nacht waarin we in wonderen kunnen geloven en even in een sprookje kunnen zijn. Daarom wordt de voorbereiding van het menu de hoofdtaak van de nieuwjaarsvakantie. Haanelement is vuur, streven naar carrièregroei. De kleur is rood, wat vertrouwen uitstraalt.

Om de Haan te sussen, moeten groenten en fruit op tafel aanwezig zijn, graangerechten zijn mogelijk. Speciale aandacht moet worden besteed aan snoep in het menu: het moeten er veel zijn. Het is mogelijk om je te concentreren op de gerechten - kies in een rustieke stijl.

Beeld
Beeld

Gerechten

De nieuwjaarstafel is gewoon verplicht om vol te zitten met een groot aantal gerechten en drankjes. Voorgerechten, warme maaltijden, salades, groente- en vleesgerechten. Sappen en vruchtendranken zijn ideaal voor drankjes.

Van warme gerechten kunt u in plaats van kip kiezen voor zeevruchten of visgerechten. De garnering is mogelijk bij de uitvoering van gestoofde of verse groenten, de aanwezigheid van aardappelen is belangrijk.

Aanbevolen: